Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
70 kr.
Lokalitet
Under Skyen
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Forfatterforedrag: Merete Pryds Helle - Det vågne hjerte

12.10.22
Oplev en af Danmarks bedste forfattere fortælle om sin nye bog

Mød den prisbelønnede forfatter Merete Pryds Helle og hør hende fortælle om sin seneste bog, ’Det vågne hjerte’.

I ’Det vågne hjerte’ følger vi Lis, hvis liv aldrig bliver det samme igen, efter at hun bliver overfaldet ved Utterslev mose i 1984. Hun tager på Kvindehøjskolen i Visby for at bearbejde sit traume, og bliver her en del af det kvindefrigørende oprør mod patriarkatet. Bogen, som netop er udkommet, er en stærk fortælling om kærlighed og venskab, køn og seksualitet i rødstrømpebevægelsens sidste dage.

Romanen er det tredje og selvstændige bind i Merete Pryds Helles serie om den seneste danmarkshistorie fortalt ud fra kvindernes synspunkt med inspiration fra sin egen familiebaggrund - fra Langeland i 1930’erne, Værløse i starten af 1970’erne og nu i København i 1984.

Med romanen sætter Merete Pryds Helle et flot punktum for en storslået triologi, som også omfatter ’Folkets skønhed’, som hun vandt de Gyldne Laurbær for, og ’Vi kunne alt’.

Varm op til Pryds Helle med eksklusiv læseraften

Har du lyst til at dykke endnu dybere ned i ’Det vågne hjerte’ i selskab med andre engagerede læsere og en bibliotekar? Som opvarmning til forfatterbesøget holder vi et digitalt læsekreds-arrangement, hvor vi deler vores læseoplevelser med hinanden online hjemme fra vores stuer. 

Læser-aftenen foregår 6. oktober kl. 19-20 i Microsoft Teams

Du skal blot have en computer med internet for at kunne deltage – vi sender en mail med et link til alle tilmeldte, som giver adgang til arrangementet.

Når du melder dig til læser-aftenen, finder vi et eksemplar af den nye bog frem til dig, som du får lov til at låne før alle andre - minimum en måned inden online-arrangementet. Vi giver dig besked via mail, når du kan hente den.

Alle som har læst ’det åbne hjerte’ og som har deltaget i den digitale læser-aften, bliver samtidig inviteret til at deltage gratis i foredraget med Merete Pryds Helle.

Der er kun 8 billetter til læser-aftenen, som fordeles efter først til mølle. Vælg billettype foredrag + læseraften.

Kontakt bibliotekar Marlene Andkjær Christensen for yderligere info maanch@gladsaxe.dk