Foto: Jesper Voldgaard

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur & debat

Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejdsliv i balance 

17.08.21
Få råd til at leve billigere og mere bæredygtigt af Nanna Hyldgaard Hansen

Hvordan lever du billigere og mere bæredygtigt? Mød forfatter og foredragsholder Nanna Hyldgaard Hansen og få hendes råd til at skære ned på forbrug, affald og klimabelastning – uden at savne noget.  

For nogle år siden valgte Nanna Hyldgaard Hansen og familien selv at skære deres budget ned til det halve for at skifte en stresset hverdag ud med mere tid til det vigtige. I bestselleren ’Lev for det halve’ fortæller Nanna Hyldgaard Hansen, hvordan familien langsomt, men sikkert fik lagt deres liv om - med enkle tips og praktiske hverdagsråd til andre, som drømmer om mindre forbrug og en mere bæredygtig livsstil. I slutningen af august har hun endnu en bog på vej om bæredygtighed.  

Arrangementet er en del af Gladsaxes Bæredygtighedsfestival i uge 33 og 34 med masser af arrangementer for hele familien med inspiration til at gøre verdensmål til hverdagsmål. 

Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.