Niels Krause Kjæv og plakaten til filmen Mørkeland

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 22:30
Pris
145 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Foredrag og forpremiere: Niels Krause-Kjær om Mørkeland

15.08.24
Succesforfatteren og journalisten fortæller om sin filmatiserede roman ’Mørkeland’.

Efterårets store danske film er filmatiseringen af Niels Krause-Kjærs politiske thriller ’Mørkeland’. Det fejrer Bibliografen med en stor forpremiere med besøg af forfatteren selv, der vil give et spændende foredrag om arbejdet med romanen og dens vej til det store lærred.

’Mørkeland’ er en selvstændig fortsættelse til både bogen og filmen ’Kongekabale’, der i 2004 var et kæmpe hit i de danske biografer. I 2019 vendte Krause-Kjær tilbage til sin hovedperson, journalisten Ulrik Torp (i begge film spillet af den altid fremragende Anders W. Berthelsen), der atter rodes ud i opklaringen af et mord med rødder i det politiske miljø.

Niels Krause-Kjær er tidligere politisk pressechef, lektor på journalisthøjskolen, lektor i politisk journalistik m.m. Siden 2006 har Krause-Kjær været selvstændig forfatter og journalist og har efterhånden skrevet fem bøger i serien om Ulrik Torp. Han fungerer også som politisk kommentator i diverse sammenhænge og er kendt som vært på Deadline på DR2.

Foredraget varer en time, og efter en kort pause er det tid til en særlig forpremiere på ’Mørkeland’.

Du vil kunne bruge din Biografklub Danmark-billet til forestillingen, men da salget af medlemsskaber først går i gang 1. august, anbefaler Bibliografen, at du reserverer billetterne til forestillingen og henter dem, når du har købt dit medlemskab.

KØB ELLER RESERVER BILLETTER VIA BIBLIOGRAFENS HJEMMESIDE.