Foto: Katrine Goeth

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis med billet
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Forfattermøde: Anne-Marie Vedsø Olesen

23.09.24
Oplev en af Danmarks mest spændende forfattere og få et unikt indblik i hendes forfatterskab

Anne-Marie Vedsø Olesen er blandt Danmarks mest talentfulde og roste forfattere. Hun har en imponerende række af udgivelser bag sig, som spænder bredt fra historiske romaner til fantasy og mytologiske fortællinger.

Denne aften vil hun dele indsigter fra sit forfatterskab og fortælle om sine inspirationskilder som bl.a. tæller musikken, magien, kulturhistorie og mytologi. Tag med på en rejse gennem hendes mange bøger, når hun deler tankerne, inspirationen og skriveprocessen bag værkerne.

Fra læge til prisvindende forfatter

Anne-Marie Vedsø Olesen er oprindeligt uddannet læge, men siden hun debuterede med den prisvindende middelalderroman ’Salernos sol’, har hun valgt en karriere som forfatter og beriget os med indtil videre 21 romaner – senest hendes populære og prisbelønnede serie Vølvens vej, som er inspireret af nordisk mytologi og udspiller sig i jernalderen i Danmark.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at møde en af Danmarks mest spændende forfattere og få et indblik i hendes kreative proces. Vi glæder os til en aften fyldt med litterær magi!

En stor tak til Velux-fonden som har støttet arrangementet.