Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Under Skyen
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Fra arbejdsliv til pensionsliv

09.09.24
Få inspiration til, hvordan du forbereder dit pensionsliv, så det giver mening for netop dig.

En af de vildeste overgange i livet er at gå fra et hæsblæsende arbejdsliv til den næste periode - pensionslivet. Efter årtier i arbejde, hvor dit job har defineret din identitet og fyldt dine dage, står du nu med ansvaret for at skabe struktur, identitet og meningsfuldt indhold i din dagligdag.

Du har masser af kompetencer og erfaring, og fortsat adskillige gode år foran dig. Nu er det helt op til dig selv at skabe dig en ny, interessant periode i dit liv, men hvordan griber du det an?

Kom til et tankevækkende foredrag med Line Visti Andersson fra ’Et rigt liv’ og få inspiration og viden om overgangen fra arbejdsliv til pensionsliv: Hvad skal man forberede sig på, og hvordan kan man gøre det, hvorfor er det vigtigt, og hvornår kan man begynde?

Foredraget er relevant for dig, der nærmer sig pensionsalderen, og dig, der er gået på pension for ikke så længe siden.

Om foredragsholder

Line Visti Andersson står bag virksomheden ’Et Rigt Liv’, som hjælper seniorer i sidste del af karrieren og i overgangen til livsfasen efter arbejdslivet. Hun har arbejdet med HR og mennesker i størstedelen af sit arbejdsliv og er uddannet executive coach, cand.jur. og HD(O), og har en MasterClass i Psykologi.

Foredraget er en del af den kulturhistoriske festival Golden Days, som i år har ’Arbejde’ som tema.