Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Haveglæde og bæredygtighed med Persille

18.04.24
Gendyrk, Bæredygtighed, haveglæde og mere grønt for pengene

Farverige og fantasifulde Persille Ingerslev fra Persilles Hjemmedyrk fortæller om, hvordan du let kan gendyrke en lang række helt almindelige grøntsager, som du sandsynligvis har i dit køkken i forvejen. Selv har hun formået at spise det samme forårsløg 11 gange!

Du kan både gendyrke dine grøntsagsrester i haven, i højbedet, på altanen eller direkte i vindueskarmen og på den måde mindske mængden af affald og få glæde, bæredygtighed og økonomisk snusfornuft ind i dit liv.

Til dem der har lyst, er der efter foredraget mulighed for en tur til Eventyrhaven i Høje Gladsaxe, som er startet af beboeren og haveildsjælen Lars.

Om Persille Ingerslev

Herlig og inspirerende frøsamler, hjemmedyrker, forfatter, asfaltgartner, gendyrkningsentusiast samt fast klummeskribent på Politiken. På sin ligefremme og humoristiske facon deler hun ud af sine erfaringer til foredrag og på Facebook og Instagram, hvor mere end 25.000 følger med.

Arrangementet er en del af UGE17, hvor vi sammen med biblioteker, organisationer, institutioner og ikke mindst borgere over hele Danmark sætter fokus på FN’s 17 verdensmål gennem en uge med spændende arrangementer og aktiviteter – i år med fokus på den grønne omstilling. 

Se hele programmet for verdensmålsugen på gladbib.dk/uge17-2024

Tags