Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
120 kr. (95 kr. for pensionister)
Lokalitet
Store Sal
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Matilde Kimer: Rusland - mere end bare Putin

07.11.24
Oplev Rusland indefra med DR's Matilde Kimer, som giver et unikt indblik i de almindelige russernes liv og i deres forhold til Putins politik.

Hver eneste gang Vladimir Putin lufter sin vrede mod vesten trækker det overskrifter. Men de almindelige russere – er de overhovedet enige med ham og den aggressive vej, det russiske styre har valgt? Hvis russerne er utilfredse med Putin, hvorfor har de så ikke væltet ham, lyder kommentarerne ofte. Men kan de det? For har generationer af undertrykkelse efterladt russerne som apatisk nation, der ikke kan og vil gøre oprør?

Disse spørgsmål og mange flere vil blive vendt i et foredrag, der tager afsæt i almindelige russere, og hvordan deres liv ser ud i 2024, hvor deres land er i krig. Rusland og dets leder lukker sig om sig selv, men mere end nogensinde er det vigtigt at forsøge at følge med i, hvordan verdens største land udvikler sig.

Matilde Kimer har boet og rejst i Rusland i mere end 20 år, indtil hun i sommeren 2022 blev deporteret. I dette foredrag tager hun os med på en rejse ind i Rusland, der rummer både historie, kultur og politik med masser af sjove og livsbekræftende anekdoter fra et liv som udenrigskorrespondent på DR.

Arrangeret i samarbejde med FO Gladsaxe.

KØB BILLETTER VIA GLADSAXE FOS HJEMMESIDE https://gladsaxe.fo.dk/kurser/ture-foredrag-og-debat?course=242-000