Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
135 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Simi Jan: På job i verdens brændpunkter

09.05.23
Få et enestående indblik i Simi Jans spændende liv som korrespondent

Vi kender hende fra skærmen, hvor hun modigt har rapporteret fra konflikt- og krigsområder - hovedsageligt i Mellemøsten. Nu har du mulighed for at opleve Simi Jan, når hun gæster Bibliografen med et spændende foredrag, som giver dig et enestående indblik i livet som korrespondent i nogle af de farligste områder i verden.

Hør de historier, som ikke bliver vist på tv, og Simi Jans personlige beretninger fra brændpunkterne. Undervejs vil hun også komme ind på sin barndom og opvækst i Værebroparken – 1 km. fra hvor vi møder hende til foredraget.

Der er lagt op til et medrivende foredrag fortalt med liv og sjæl af en kvinde, som brænder for sit arbejde.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med FOF København.

Om foredragsholderen:

Simi Jan er mangeårig korrespondent for TV2 Nyhederne i Mellemøsten og har i en årrække boet i Pakistan og Afghanistan. Arbejdet i de to lande blev til en personlig dannelsesrejse for Simi, hvor hun desuden fik færdiggjort sin anmelderroste bog Til te hos Taleban, som er Simis søgen efter en anden fortælling om de to lande, end den vi kender. I efteråret 2022 var hun igen aktuel med bogen ’Kære Kabul’, som skildrer de dramatiske dage i august 2021, da Taleban nærmer sig Kabul. Simi Jan er hædret med adskillige priser for sit journalistiske virke.