Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis - bare mød op
Bibliotek
Target
For voksne
Lokalhistorie

Hvem er kvinderne i Høje Gladsaxe? Del din historie! – en del af Golden Days

14.09.22
Byarkivet indsamler beretninger fra kvinder som bor eller har boet i Høje Gladsaxe

Er du kvinde og nuværende eller tidligere beboer i Høje Gladsaxe, så er din historie vigtig! Gladsaxe Byarkiv mangler nemlig beretninger fra kvinder, der kan fortælle om livet i Høje Gladsaxe. Både som det så ud i starten i 1966, og som det leves i dag.

Tag derfor den bedste Høje Gladsaxe-kvinde, du kender, med til et par hyggelige timer i BIBLIOTEK+:

- Onsdag 7. september kl. 15-18

- Onsdag 14. september kl. 10-13

Begge dage er dørene åbne, og arkivets personale står klar til at høre om din tid i Høje Gladsaxe, se dine billeder eller det tæppe, du hæklede, da dit første barn blev født. Historierne bliver skrevet ned og arkiveret i kommunens lokalhistoriske arkiv, hvor generationerne efter os kan læse om kvindeliv i Høje Gladsaxe.

Der vil være kaffe og kage, ligesom der er mulighed for at bladre i bøger fra lokalområdet, se arkivets fotos og hygge med både voksne og børn.

En del af Golden Days - QUEENS

Arrangementet er en del af Golden Days: en kulturhistorisk festival, der med nysgerrighed og glimt i øjet tager historien, samtiden og det, der har formet os som mennesker og samfund under kærlig, kritisk og kreativ behandling. Årets tema, ’QUEENS,’ er dedikeret til historiens dronninger – både dem med og uden krone på. Se det fulde program på goldendays.dk