Stine Bramsen og Kajs Vala

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
370 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Koncert: Stine Bramsen Duo m. Kajsa Vala

16.05.24
Livekoncert med Stine Bramsen og Kajsa Vala i Bibliografen.

En af Danmarks bedste sangerinder tager en af Danmarks bedste guitarister med til en akustisk, intim og tæt koncertoplevelse i Bibliografen. Duoen har lovet at spille en række af Stines egne sange, men der bliver også plads til en helt ny sang eller to, en fortolkning fra Alphabeat-kataloget samt nogle dejlige overraskelser. Bramsen og Vala lover, at selvom koncerten er ganske vist er stille og rolig, så bliver det også en både energisk og opløftende aften.

Stine Bramsen udtaler selv om koncerten:

”På min sidste tour skruede jeg ned for band størrelsen og op for intimiteten med  publikum. Det kom der noget virkeligt godt og ærligt ud af synes jeg og Kajsa og jeg kunne mærke vi fik lyst til at undersøge det nærmere. En spirende lyst til at tage ud og spille bare os to, fordi vi har en ret unik harmoni mellem os både musikalsk og menneskeligt. Jeg har også fået mod på at snakke lidt mere mellem sangene og vise lidt flere sider af mig selv og jeg synes samarbejdet med Kajsa skaber den fineste ramme til netop det - og jeg glæder mig helt vildt!”.

Kajsa Vala er kunstner i egen ret og har udgivet 3 albums siden hun debuterede i 2016. Hun er uddannet på konservatoriet og har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Hun er selv en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Senest var de to aktuelle sammen i den soulede single-udgivelse ’Sunday Morning’.

Bemærk at købte billetter ikke kan refunderes.

KØB BILLETTER VIA BIBLIOGRAFENS HJEMMESIDE.