Om dette arrangement

Tid
12:00 - 12:35
Pris
Gratis
Lokalitet
Store Sal
Target
For børn
Teater

Svanen dansk-tjekkisk dukketeater:Eventyret om dronning Dagmar – en del af Golden Days

10.09.22
En eventyrlig marionetdukke-forestilling for hele familien

Oplev en musikalsk og humoristisk marionetdukke-forestilling for hele familien om dronning Dagmar og kong Valdemar Sejr. Det er eventyret om en prinsesse, der blev giftet bort til en konge fra et land højt mod nord. Et land fyldt med eventyr, farer og forhindringer - men også fyldt med kærlighed. En drejelig dukketeaterscene forklædt som middelalderligt slot med tårne og tykke mure tager jer med på en spændende rejse tilbage i historien!

Svanen dansk-tjekkisk dukketeater har gennem de sidste 29 år været kulturleverandør til de danske børn og deres voksne. Det har optrådt med adskillige forestillinger i ind- og udland, og i 2022 blev teatret hædret med den fornemme H.C Andersen pris for sin formidling.

Alder: fra 4 år. Max. 1 voksen pr. barn til forestillingen (husk, at det kun er børnene, der skal have billet).
Respekter venligst aldersgrænserne.

En del af Golden Days - QUEENS

Arrangementet er en del af Golden Days: en kulturhistorisk festival, der med nysgerrighed og glimt i øjet tager historien, samtiden og det, der har formet os som mennesker og samfund under kærlig, kritisk og kreativ behandling. Årets tema, ’QUEENS,’ er dedikeret til historiens dronninger – både dem med og uden krone på. Se det fulde program på goldendays.dk