Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Store sal
Target
For børn
Teater

Teater Next: God Jul, Cirkeline 

26.11.22
Dejlig forestilling med Cirkeline, musevennerne og masser af julehygge!

Glæd jer til at opleve Cirkeline, som vi kender hende fra tegnefilmene; fyldt med sprudlende humor og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik! Hanne Hastrup, Cirkelines mor, har skrevet forestillingen og dermed skabt endnu en lille perle inden for sit elskede univers.

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Alder: Fra 3 år. Max. 1 voksen pr. barn til forestillingen (husk, at det kun er børnene, der skal have billet). Respekter venligst aldersgrænserne.

Tags