Børnenes Danmarks Indsamling 2024: Gladsaxes børn går sammen for børn i Uganda

28.12.23
Gå en tur og hjælp med at samle ind til fejl- og underernærede børn i Uganda. Sådan lyder budskabet fra den 8. januar, når DR B&U og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn og unge i den gode sags tjeneste. 

Hver gang et barn har gået en kilometer, donerer Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling. 


Gå med Gladsaxe Bibliotekerne 

  Der er masser af muligheder for at gå korte og lange ture rundt om i Gladsaxe, der både kan være en sjov oplevelse for børn, og samtidig gøre en verden til forskel for de udsatte børn i Uganda.

  På flere af vores filialer inviterer vi hele familien på gåture, hvor vi hygger os sammen og samtidig samler ind til Ugandas børn. 

  Registrer kilometerne

  Hver en kilometer tæller, når man registrerer den. Det kan du gøre på følgende måder:
  -    På dit lokale bibliotek 
  -    På www.dr.dk/vigårsammen 

  Om Børnenes Danmarks Indsamling

  Børnenes Danmarks Indsamling giver alle Danmarks børn mulighed for at bidrage til den årlige Danmarks Indsamling, som DR og 12 organisationer står bag. Det skal nemlig ikke kun være de voksne, der får glæden af at samle ind til et godt formål. Børnene i Danmark kan også gøre en forskel for andre. Derfor opfordrer DR Lær, Ramasjang og Ultra, FDF, Dansk Skole Idræt og landets biblioteker de yngste danskere til at samle ind til Børnenes Danmarks Indsamling 2024. 

  Om Danmarks Indsamling-projektet i Uganda

  Novo Nordisk Fondens donation går til et Danmarks Indsamling-projekt i West Nile, Norduganda. Donationen fra Novo Nordisk Fonden vil gå til at facilitere aktiviteter, som øger kvindernes adgang til og viden om sunde og nærende fødevarer, så de har bedre mulighed for at give deres børn den mad, de har brug for.

  Læs mere på www.dr.dk/vigårsammen