Gladsaxes børn går sammen for Syriens udsatte børn

03.01.23
Hver kilometer udløser en donation på 20 kroner til udsatte børn i Syrien.

Gå en tur og hjælp med at samle ind til udsatte børn i Syrien. Sådan lyder budskabet fra den 9. januar, når DR Børn og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn og unge i den gode sags tjeneste. 

Hver gang et barn har gået en kilometer, donerer Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling. 

Lørdag d. 4. februar afsløres det i Danmarks Indsamling-showet på DR1, hvor mange kilometer børnene samlet har gået for Syrien.

Gå med Gladsaxe Bibliotekerne 

Der er masser af muligheder for at gå korte og lange ture, der både spreder glæde herhjemme, og samtidig gør en verden til forskel for de udsatte børn i Syrien.

På flere af vores filialer inviterer vi hele familien på gåture, hvor vi hygger os sammen og samtidig samler ind til Syriens børn. 

Se vores arrangementer, hvor vi går sammen for Syriens børn via dette link

Registrer kilometerne

Hver en kilometer tæller, når man registrerer den. Det kan du gøre på følgende måder:
-    På dit lokale bibliotek 
-    På www.dr.dk/vigårsammen 

Om Børnenes Danmarks Indsamling

Børnenes Danmarks Indsamling giver alle Danmarks børn mulighed for at bidrage til den årlige Danmarks Indsamling, som DR og 12 organisationer står bag. Det skal nemlig ikke kun være de voksne, der får glæden af at samle ind til et godt formål. Børnene i Danmark kan også gøre en forskel for andre. Derfor opfordrer DR Lær, Ramasjang og Ultra, FDF, Dansk Skole Idræt og landets biblioteker de yngste danskere til at samle ind til Børnenes Danmarks Indsamling 2023. 

Novo Nordisk Fondens donation går til et Danmarks Indsamlings-projekt i Syrien. Projektet administreres af Røde Kors og bidrager aktivt til FN’s Verdensmål. Røde Kors støtter krigsramte børn og unge i Syrien med at genopbygge deres mentale og fysiske sundhed samt styrke deres evne til at skabe sig en bedre fremtid.

Læs mere på www.dr.dk/vigårsammen