Gladsaxe Loves Culture

Gladsaxe Loves Culture er Gladsaxe Kommunes kulturfestival, der afholdes den første lørdag i juni.

Sammen med et hav af kulturelle aktører og lokale foreninger åbner Gladsaxe Loves Culture hvert år dørene op for enfantastisk kulturfestival. Du kan komme og opleve, møde og blive klogere på de mange interessante foreninger og kulturaktører som Telefonfabrikken og Gladsaxe Kommune rummer.

Det er en dag fuld af sjove og spændende aktiviteter som mad, dans, musik,teater, værksteder mv. – alt sammen ganske gratis.Festivalen har sit centrum på det grønne areal bag ved Telefonfabrikken,og vil have

Historien bag Gladsaxe Loves Culture

Siden 2014 har Gladsaxe Loves Culturemarkeret sig som en markant kulturel begivenhed – et kulturmekka. Ved den første Gladsaxe Loves Culture gik daværende Beskæftigelses- og Integrationsudvalg og Telefonfabrikken sammen om at skabe en fusion af to allerede eksisterende festivaler, nemlig Gladsaxe Kommune Integrationsråds Verdenskulturfestival og Telefonfabrikkens Åben Hus-arrangement.

Denne fusion viste sig at være en succes og festivalen har været velbesøgt siden. Festivalen er hvert år skabt med et imponerende engagement fra lokale foreninger, husets brugere og kultur aktører. Det er en festival drevet af engagerede lokale frivillige hvor alle bidrager til at skabe en festival hvor vi dyrker nysgerrigheden for kulturelle forskelligheder, kunsten og det kreative.