KulturSkaberne

Kom og SKAB DIG!... SAMMEN MED OS!

Hvem er vi?

KulturSkaberne er et kulturelt værksted, hvor du kan få vejledning og støtte til idéudvikling, planlægning og afvikling af kulturprojekter og -arrangementer. Så synes du, dit lokalområde trænger til en madklub, nye udstillinger, yogahold eller noget helt fjerde, så er det her, du kan få hjælp til at skabe dine egne kulturarrangementer. Vi har mange års erfaring med kulturprojekter og kan hjælpe dig med alt fra idéudvikling, projektbeskrivelse, planlægning til fundraising og afvikling. Hjælpen er ganske gratis.

Hvad gør vi?

Igennem en dynamisk vejledningsproces giver vi dig de nødvendige værktøjer, og den viden der skal til, for at du kan føre dine idéer ud i livet, og gøre dem til en del af det blomstrende kulturliv i Gladsaxe. Vi støtter op omkring både enkeltstående events, som f.eks. et foredrag, en koncert eller en konkurrence, eller gentagne arrangementer, som en standup klub eller et babyyogahold.
Vejledningen vil primært bestå i hjælp til ideudvikling, planlægning og måske afvikling og du får mulighed for at låne vores lokaler samt udstyr til dit arrangement. KulturSkaberne kan desuden hjælpe med generel PR, og det at skabe synlighed omkring arrangementet. 

De eneste betingelser vi stiller er, at aktiviteten/arrangementet:

  • ikke må være partipolitisk eller være en del af et virksomhedstilbud
  • skal holdes indenfor lovens rammer.
  • skal være til glæde for lokale borgere og bydelens besøgende.
  • Telefonfabrikken altid krediteres som samarbejdspartner. 

Hvert kulturprojekt får tilknyttet en vejleder fra KulturSkaberne, som vil følge og støtte dit arrangement fra start til slut.

Hvem kan være med?

Alle, der har lyst til at realisere en idé til et kulturprojekt, kan få hjælp hos KulturSkabernes rådgivning. Det betyder ikke noget, om du har lavet mange arrangementer før, eller om du er helt ny kultur-iværksætter. Det vigtigste er, at du har lyst, mod på det og energi til at føre det ud i livet.


Hvordan får du fat i os?

Kig forbi Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus på Telefonvej 12A, 2860 Søborg. 
Eller skriv en mail til os på: siswol@gladsaxe.dk

Kulturskaberne Gladsaxe