Efterår på eReolen

01.11.17
Anbefal din yndlingsefterårsbog med alle os andre på eReolen - og deltag i konkurrencen om et par fede trådløse hørebøffer!

Efteråret er en rigtig god tid - i hvert fald hvis du spørger os herinde på eReolen. For nok gør mørket og blæsevejret det svært at vippe benene ud af sengen om morgenen - men man får også ekstra stor trang til at hygge sig og til at forkæle sig selv med en god bog!

Dine gode digitale læseoplevelser vil vi gerne sprede ud til alle eReolens læsere. Derfor synes vi, at du skal skrive en anbefaling af din yndslingsbog fra eReolen og sende den i vores retning. Så deler vi den i artikler på hjemmesiden og i opslag på Facebook - og du deltager i konkurrencen om et par virkelig fede trådløse hørebøffer - lige til at tage med dig videre ud i efteråret. Til inspiration kan du se sommerens læseanbefalinger herherher og her.

Send os hurtigst muligt din anmeldelse  (3-5 linjer cirka) med en beskrivelse af, hvorfor du synes bogen var god, samt et godt foto af dig selv til min mail: smda@aarhus.dk eller i en besked på vores Facebook-side. Så deler vi løbende anbefalingerne med eReolens andre læsere, så alle får glæde af dine læsefavoritter! Vi trækker vinderen d. 15. november.

Sæt i gang! Her har jeg fundet bøger med ægte efterårsstemning til inspiration.

/Dagmar, redaktør på eReolen

 

Materialer
Lån ebogen
  • Ebog

Englenes sorg

Af Jón Kalman Stefánsson (2015)
Læs mere
Maren Uthaug: Og sådan blev det : roman
Lån ebogen
  • Ebog

Og sådan blev det : roman

Af Maren Uthaug (2013)
Læs mere
Lån ebogen
  • Ebog

Middlemarch

(2016)
Læs mere
Lån ebogen
  • Ebog

Stormfulde højder (Ved Gunnar Juel Jørgensen)

Af Emily Brontë (2012)
Læs mere
Karl Ove Knausgård: Om efteråret
Lån ebogen
  • Ebog

Om efteråret

Af Karl Ove Knausgård (2015)
Læs mere