24 kalenderbøger du kan nå at låne inden 1. december!

13.11.20
Selv om november er lang, er der en ting der går hurtig og det er udlånet af kalenderbøger.

Selv om de fleste julebøger først kommer frem fra magasinet omkring d. 1.12. så er der undtagelser og det er kalenderbøger og hobbybøger. Hvis du skal brodere en pakkekalender med nisselandskab, så er det måske allerede nu, du skal i gang. Og hvis du vil læse en herlig, varm og hyggelig kalenderbog højt for familien i julemåneden, så skal den være hjemme hos jer d. 1. december.

Kalenderbøger er kendetegnet ved at de har 24 kapitler, et til hver dag op til juleaften. Og ligesom julekalendere på tv kan de samle hele familien om en spændende fortælling. Ofte er der nogen der skal reddes eller noget der skal ordnes, for at det overhovedet bliver jul, så der er altså ikke kun hygge og sjov, men også spænding og uventede begivenheder.

Måske har du en yndlings kalenderbog fra din egen barndom? Biblioteket har heldigvis masser af de gode, gamle klassikere endnu. Eller måske leder du efter noget helt nyt, en kommende klassiker for dine børn, og noget der minder mere om den hverdag de kender? Så har vi heldigvis også det.

Find den helt rigtige kalenderbog fra listen herunder; bøgerne til de mindste øverst og til de største nederst. 

Du kan finde endnu flere kalenderhistorier ved at trykke her.

Materialer