En ny webserie til børn - om bøger

09.12.20
eReolen Go har netop udgivet første afsnit af webserien ”Suget ind”, der skal booste læselysten hos de 7-12-årige. Serien udkommer på YouTube og på eReolen Go’s app og hjemmeside

Boganbefalinger på børnenes præmisser

Hvordan styrker man læseglæden hos børn? Ét bud er at lave litteraturformidling på børnenes præmisser i et format, som børnene foretrækker og forstår.

”Suget ind” er en spritny webserie inspireret af populære formater fra bl.a. YouTube og DR Ultra.  Med serien er det ambitionen at give børnene et tilbud, som hidtil har manglet: Nemlig relevante boganbefalinger i øjenhøjde på de platforme, hvor børnene i forvejen færdes.

Se serien og afsnit ved at klikke på eReolen Go eller på deres YouTube-kanal.

Husk, at du kan abonnere på kanalen, så du altid er up-to-date.

Første afsnit er Top tre Fantasyverdener. I de kommende afsnit kommer de omkring alle mulige genrer – se dem og bliv inspireret og i godt humør !

Børnene kommer til orde

Første sæson af ”Suget ind” består af 18 korte afsnit fulde af sjov, bøger og gode snakke om, hvorfor det er fedt at læse. Seeren inviteres ind i bøgernes verden af tv-vært og biblioteksformidler Rasmus Ott, men det er især børnene selv, der kommer til orde og fortæller om deres læseglæde og deres bedste, sjoveste, pinligste og mest uhyggelige læseoplevelser. 

Hver mandag og fredag udkommer et nyt afsnit på eReolen Go's YouTube-kanal

Oprindeligt skrevet af Anne, eReolen.