Gør en god gerning og hjælp børn i Syrien

04.01.22
Gør en god gerning, og hjælp udsatte børn i Syrien. Fra den 4. januar og frem til Danmarks Indsamling den 29. januar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden.

Luft naboens hund, saml skrald ind, læs en historie højt for en søskende eller dæk bord derhjemme. Der er masser af muligheder for at gøre gode gerninger – store som små – og alle tæller!

Hver god gerning udløser en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Registrer den gode gerning

Husk at registrere den gode gerning, så den tæller med. 

dr.dk/godegerninger kan I selv registrere de gode gerninger og samtidig indsende et foto og på Ramasjang kan I dele en video her: dr.dk/ramasjang

I kan også hente Gode Gerninger-beviset på biblioteket eller printe det hjemmefra og aflevere det på biblioteket. Find Gode Gerninger-beviset her

Alle, der laver en god gerning, modtager et velfortjent diplom. Sidste frist for at indberette gode gerninger er fredag den 28. januar kl. 12.

Danmarks Indsamling 2022

Gode Gerninger er en kampagne i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022, hvor børn hjælper børn. Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med de yngste danskere - en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn. 

Danmarks Indsamling 2022 er et samarbejde mellem DR og 12 humanitære organisationer.

Læs mere om årets tema for Danmarks Indsamling 2022 her