Læsefamilieposer

14.12.22
Lån en Læsefamiliepose med hjem og sæt fokus på hygge og samvær med familien.

Læsefamilieposer - stjæl tiden tilbage

Lån en af vores 10 læsefamilieposer, der er fyldt med hyggelige, spændende og lærerige aktiviteter for familien. Læsefamilieposerne egner sig bedst til børn fra 10+ år. 

Læsefamilieposerne kan reserveres her på vores hjemmeside eller lånes i det fysiske biblioteksrum. Poserne lånes med hjem og der er flere forskellige poser at vælge i mellem. Vi hjælper jer gerne til at finde den helt rigtige læsepose til netop jeres familie.

Hvad er der i en Læsefamiliepose - fra SoMe til røverhistorier 

Hver Læsefamiliepose har et tema og indeholder forskellige materialetyper såsom bøger, brætspil, musik, quizzer eller ideer til aktiviteter.

Posen er sammensat sådan, at den aktiverer hele familien og hen over en måned kan tages i doser, der let kan indarbejdes som små samlende nedslag i hverdagen. Poserne er sammensat til familier med et barn eller flere børn på 10+. 

En typisk pose rummer et vidt spektrum af indholdskategorier med 10 forskellige temaer, som Natur, Oplevelser, Røverhistorier, Sjov, SoMe, Uhygge, Tegn, Havet, Penge og Mad.

Læsefamilier er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Læsefamilie-projektet er gennemført med tilskud fra Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen.

Materialer