100 dage med kultur og idræt

18.08.21
Gladsaxe fejrer genåbningen af Danmark med teater, musik og film i det fri. Der er her i august og september mange muligheder for kulturelle oplevelser rundt om i kommunen.

Sensommeren står i kulturens tegn og sammen med Telefonfabrikken, Bibliografen og Idrætsområdet har vi sammensat et brag af et program til jer.

Arrangementerne sker med tilskud fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje '100 dage med kultur og idræt'.

Biblioteket har allerede været i gang med mange aktiviteter i Bibliotekshaven i skoleferien, og nu kommer der endnu flere aktiviteter i den kommende tid. Her er er et par eksempler på alle de aktiviteter der sker rundt omkring i kommunen.

Film i det fri på Bagsværd Rostadion
Der er gratis udendørs biograf, når Bibliografen flytter til Bagsværd Rostadion fredag 20. august. Filmen, der vises er det store filmhit ”A star is born” med Lady Gaga og Bradley Cooper. Det bliver stemningsfuldt med udsigt til søen og kærlighedsfilm.

Musik på Søborg Torv, teater for både børn og voksne
Der er jazz på Søborg Torv alle onsdage i september, hvor man bare kan komme forbi og sætte sig, hvis man har tid. Der kommer teater på græsset bag Telefonfabrikken på Telefonvej, også i september.

Teater i teltet
Hvor heldig har man lov at være? Hele to teaterforestillinger på én aften. Den ene I DEN GODE SAGS TJENESTE er fortællingen om danske Niels Holck, der for 25 år siden kastede illegale våben ned i Indien for at hjælpe befolkningen, og den anden HEROIN, er en kærlighedshistorie mellem 2 mænd hævet over køn og seksualitet. 

Via dette link til Gladsaxe Kommunes hjemmeside kan I læse mere om '100 dage med kultur og idræt' og se alle arrangementerne.

Via dette link til Telefonfabrikken kan I se alle deres arrangementer.