Åbningsfest for "Det skinnende sværd"

04.10.23
Kom til åbningsfest 31. oktober for den nye udendørs interaktive fortælling "Det skinnende sværd", der tager dig på eventyr i Smørmosen.

Tag din familie og venner med til 60 minutters underholdning og uhygge på allehelgensaften 31. oktober kl. 15.30  - Det hele foregår i Gladsaxe nærmere bestemt Smørmosen.

Den nye udendørs interaktive fortælling er opkaldt efter Gladsaxe, som er et oldnordisk stednavn og betyder "Det skinnende sværd!"


Program:

Velkomst

ved Peter Franklin Würtz, Stifter af Norse Theme Parks

Åbningstale

ved Trine Græse, Gladsaxes borgmester

Uropførelse af sangen “Vølvens vandring’

Musikalsk hyldest til nyudgivelsen ’Kenna Tingfinder’, en bog for børn og barnlige sjæle i alle aldre, ved musicalsanger Christian Lund og komponist Claus Reenberg

Snoren klippes - Det Skinnede Sværd er åbent.

Der vil være saft og slik til alle. Efter åbningen er I velkomne til at gå turen i mosen. Men husk at medbringe en lygte, så I ikke farer vild eller bliver fanget af trolde eller lokket af drilske elver!
 

Sted: 

31. oktober 2023, kl. 15.30
Jernalderbopladsen ved Smørmosen
Værebrovej 49
2880 Bagsværd
 

GØR DIG KLAR TIL EVENTYRET OM DET SKINNENDE SVÆRD!

Norse Theme Parks har i samarbejde med Gladsaxe Bibliotek og med støtte fra Villum Fonden udviklet den interaktive fortælling, der følger en rute rundt i Smørmosen. Fortællingen er henvendt til familier og børn i alle aldre.
Ved hjælp af en app skal du lokalisere de ni mandshøje vikingetræskulpturer, der er placeret rundtomkring i Smørmosen.
 
Appen kan hentes gratis på Apple Store og Google Play.