Letlæsningsposer

Bestil en pose med letlæsningsbøger

01.03.21
Mangler dit barn en god letlæsningsbog, og synes I, at det er svært at finde dem i bibliotekssystemet?

Bare rolig – vi hjælper jer med at finde bøger på det rigtige niveau, når læsekoden skal knækkes, og den daglige læsetræning skal holdes ved lige derhjemme. 

Det er en stor ting at lære at læse, både for dit barn og for jer som forældre, og det kan være svært præcis at vide, hvordan man støtter sit barn i læseprocessen. Ikke desto mindre er du som forælder – sammen med læreren – den vigtigste person, når dit barn skal lære at læse.

På biblioteket har vi letlæsningsbøgerne opdelt efter niveau – helt fra den allerførste lydrette læsning, over kategorien ’læs-selv’ til de genreinddelte lette bøger, og vi vil meget gerne hjælpe jer med at finde de bøger, der netop passer til dit barns niveau, for at sikre en god balance mellem tryghed og udfordring.

Ring på 39576340 mandag til fredag 10.00-18.00 og få en snak med os om dit barns læseniveau og interesser.

Når røret er lagt på, finder vores børneformidlere en god stak letlæsningsbøger frem til jer, som I kan afhente i vores Click ’n’ Collect-tilbud på Hovedbiblioteket 

I må også gerne sende os en mail til adressen bkbbarn@gladsaxe.dk med jeres ønsker, så finder vi bøgerne frem til afhentning i vores Click’ n’ Collect tilbud. Her er det vigtig at skrive hvor mange bøger I ønsker, hvilket niveau/klassetrin/lix og gerne også ønsker til serier og emner. Husk også jeres telefonnummer og email

Hvis du ikke er indmeldt som låner, kan du oprette dig her.  For at oprette dig som låner, skal du bruge dit nem-id.