Bliv en del af Gladsaxes Dialogforum for etniske minoriteter

09.01.23
Til foråret starter Gladsaxe et nyt dialogforum, som skal hjælpe kommunen med at lave endnu bedre indsatser. Ansøg senest 12. februar og bliv en del af Dialogforum for etniske minoriteter.

Gladsaxe Kommune har fokus på at skabe en effektiv og sammenhængende integrationsindsats. Som noget nyt har byrådet besluttet, at der skal etableres et dialogforum for etniske minoriteter. Dialogforummet kommer til at bestå af to byrådsmedlemmer og 10 borgere, som repræsenterer forskellige etniske baggrunde.

Indtil 12. februar kan du ansøge om at blive en del af dialogforummet og bidrage med perspektiver fra en eller flere etniske minoritetsgrupper.

Brug din stemme i den offentlige debat

Som en del af Dialogforum for etniske minoriteter får du mulighed for at dele viden om kulturelle perspektiver, som kan styrke kommunens indsatser.

Som medlem af dialogforummet deltager du i tre-fire temamøder om året, som afholdes efter normal arbejdstid. Temamøderne handler om udvalgte emner og udfordringer – for eksempel medborgerskab, unge uden uddannelse eller social kontrol. Løbende er du med til at stille spørgsmål og forslag til Gladsaxe, som kan forbedre kommunens arbejde.

Sådan ansøger du

Udfyld motivationsskemaet, som du finder på gladsaxe.dk/dialogforum eller på et af Gladsaxes biblioteker. Det er et krav, at du er fyldt 16 år. Aflever motivationsskemaet senest 12. februar 2023 – enten digitalt eller fysisk på biblioteket.

Social- og Sundhedsforvaltningen vurderer din ansøgning og indstiller sammensætningen af dialogforummet til byrådet i slutningen af april. Herefter får du direkte svar på, om du er blevet medlem af dialogforummet.

Første møde i dialogforummet afholdes i starten af maj 2023.

Kom til informationsmøde 9. februar

Torsdag 9. februar kl. 17-19 på Telefonfabrikken kan du møde de to repræsentanter fra byrådet, høre spændende oplæg fra Mino Danmark og blive klogere på, hvordan du bliver en del af dialogforummet.

Læs mere om Dialogforum for etniske minoriteter på gladsaxe.dk/dialogforum

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til dialogforum@gladsaxe.dk eller kontakte konsulent Sara Brun Henriksen på telefon 39 57 55 80.