Digitale arrangementer fra Gladsaxe Bibliotekerne

09.02.21
Gladsaxe Bibliotekerne er klar med nye, digitale arrangementer for børn og voksne.

Corona skal ikke stå i vejen for spændende arrangementer fra Gladsaxe Bibliotekerne. Derfor er bibliotekerne klar med flere digitale arrangementer, som I kan opleve hjemmefra. 

Barselscafé

Første digitale arrangement er en online barselscafé på torsdag den 11. februar, hvor nye forældre kan få inspiration til samværet med deres babyer fra familievejleder Christina Abildgaard. 
Link til barselscafé arrangement.

Bliv klogere på 1984 og George Orwells forfatterskab

Den 23. februar kan I opleve en spændende livestreamet samtale mellem Rasmus Hastrup og litteraturformidler Maria McAllister. Rasmus Hastrup fortæller om, hvordan det er at oversætte et så klassisk værk og gør os klogere på den ikoniske klassiker.
Link til 1984 arrangement

Glæd jer til mere

Snart kan Gladsaxes børn også glæde sig til at se børneteater derhjemme, ligesom bogelskere kan se frem til boganbefalinger, når bibliotekarerne livestreamer booktalks og inviterer forfattere ind til en snak i et nyindrettet studie i Bibliografen. 

Vi har rigtig mange spændende tiltag i støbeskeen, og vi opfordrer derfor til, at I holder øje med de mange arrangementer, som løbende bliver lagt op på bibliotekets hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.