Drive In Kultur – Trillende oplevelser

19.05.20
Vi kører den ind med kultur!

Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus, Richter og Bibliografen er gået sammen om at arrangere Drive In Kulturarrangementer i Kristi Himmelfartsferien, og giver borgerne mulighed for at være fælles om at opleve kunst og kultur – også i en tid med coronavirus. 

Fredag, lørdag og søndag bliver parkeringspladsen på Automatikvej således omdannet til et vaskeægte centrum for kulturoplevelser, hvor gladsaxeborgerne fra deres rullende sardindåser kan opleve alt fra livekoncert og film til sprudlende Drag Queens – alt sammen sendt over FM-signalet direkte ud i bilerne. 

Det kan du opleve:

Fredag 22. maj kl. 20.00: Drive In koncert med Katinka Duo

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Centralt i bandets poetiske og eksperimenterede popmusik står tekstuniverset, hvor de hverdagsinspirerede og ligefremme tekster krydret med Katinka Bjerregaards udtryksfulde stemme, placerer bandet i absolut særklasse på den danske scene lige nu. 
Denne aften kan du opleve KATINKA i et særligt duoformat med sangerinde Katinka Bjerregaard og guitarist Simon Ask. 

Lørdag 23. maj kl. 20.00: Drive In Dragbanko

De to fantastiske drag queens Didi Cancerella og Harley Queen inviterer til Drive In Dragbanko. Når Didi og Harley optræder, ved man aldrig rigtig hvad der kan ske, men et er sikkert: der er dømt fest, farver og en fabulous aften. 

Søndag 24. maj kl. 21.30: Drive In biograf – The Gentlemen

Efter et par år med film i de mere fantastiske genrer er instruktør Guy Ritchie tilbage i Londons hårdkogte underverden med krimi-komedien, ”The Gentlemen”. Matthew McConaughey spiller narkokongen Micky, der overvejer at sælge sit marihuanaimperium. Rygtet spredes hurtigt og rivaliserende gangstere står i kø for at overtage den indbringende forretning. 
Tilladt over 15 år!

Praktisk info

Sted: Parkeringspladsen ved Automatikvej, 2860 Søborg 

Pris: 100 kr + gebyr. pr. arrangement. Prisen er pr. bil og er uafhængig af antal personer i bilen. Der må ikke være flere i bilen end der er seler til. Billetter købes på Richter. Det er ikke muligt at købe billetter ved ankomst. 

Lastbiler, varevogne og biler over 1,7 meter kan ikke komme ind til arrangementerne. Tjek din højde på din bil her: Automobiledimension. Bilen vil blive afvist hvis den ikke opfylder kravet.

Alt du behøver at vide om Drive in Kultur – trillende oplevelser

Arrangementsrækken ligner den slags kulturarrangementer du kender i forvejen. Der er en scene, en oplevelse, i tilfældet med filmvisning, et lærred, og den eneste forskel fra før og nu er egentlig, at I som publikum til disse arrangementer holder afstand til hinanden, ved at sidde i jeres biler. 

Tider:
Fredag 22. maj: indkørsel fra kl. 19.00, koncertstart kl. 20.00. Varighed cirka 1 time
Lørdag 23. maj: indkørsel fra kl. 19.00, showstart kl. 20.00. 
Søndag 24. maj: indkørsel fra kl. 20.30, filmen starter kl. 21.30. Varighed 1t.53.min

Ankomst:
Området åbner 1 time før arrangementet starter og der er indkørsel til området via Automatikvej.  
Vagterne på området vil guide dig til en plads – det er vigtigt, at du følger deres anvisning. Vi fylder pladserne op efter planlagt logistik. Det er ikke muligt at booke en specifik plads. 
Når arrangementet er slut, rydder vi pladsen hurtigt, med hjælp fra vores dygtige vagter så følg deres anvisninger og områdets exit skilte. Der er udkørsel via Telefonvej.

FM:
Det vil fremgå af skiltning på områden hvilken FM-frekvens vi sender lyden på. Du skal selv vide hvordan man indstiller radioen i din bil, det kan vi desværre ikke hjælpe med.

Scene/lærred:
Vi har opstillet scene og lærred på området. Fra nogle pladser kan der være en smule bedre udsyn end fra andre.

Toiletfaciliteter: 
Det er IKKE muligt at komme på toilet når du først er kommet ind på området der er INGEN toiletter. Husk derfor at tisse af inden du kører hjemmefra.

Vi skal passe på hinanden og derfor har vi udarbejdet nogle ordensregler og anbefalinger, som vi vil bede jer følge når i ankommer til arrangementet:

 • Kom kun i bil. Gående og cyklister vil blive afvist
 • Kom i god tid, så der ikke opstår kø. 
 • Alle skal blive i bilerne under hele arrangementet. Det er er tilladt at åbne vinduet for frisk luft, men ikke tilladt at åbne sin bildør
 • Parkering skal foregå efter anvisning
 • Bilernes motor skal være slukket under hele arrangementet og må ikke tændes før pladsen forlades
 • Alle skal følge instruktionerne fra vagterne på området. Vagterne har ret til at udvise dem, der ikke overholder ovenstående.

Derudover anbefaler vi, at du:

 • ...kun medbringer nogen, som du bor sammen med eller personer fra dine daglige små sociale cirkler.
 • ...tisser af hjemmefra, da der IKKE er toiletter på området… og nej du må heller ikke tisse i busken
 • ...smutter forbi din lokale grønthandler, kiosk, is butik eller bager og køber snoller. Måske henter du også take away hos din lokale restaurant eller café – støt lokalt 
 • ...tager dit skrald med hjem igen. Der er INGEN skraldespande på området.
 • ...medbringer en varm trøje eller et tæpper, da kan det godt blive koldt når bilen er slukket.husker en starthjælp til bilen- bare hvis din bil nu (mod forventning) ikke kan holde til 1,5 time med radioen tændt.

Lad os mødes om kulturen på en god måde – Vi glæder os til at se dig
Og ps. Husk at vis tålmodighed! Vi har ikke prøvet det før og gør hvad vi kan, for at give jer den bedst mulige oplevelse.

*Arrangøren påtager sig ikke ansvar ift. evt. påkørsler – her gælder samme regler som på parkeringspladser, og må afklares mellem de involverede parter.

**Området kan indeholde huller og 'bump'.