Efterårsferien på Gladsaxe bibliotekerne

11.10.21
Efterårsferien på Gladsaxe Bibliotekerne står for døren med masser af aktiviteter for hele familien. Husk også at I altid kan tage børnene med på legeplads i Bibliotekshaven og Bibliografen har som sædvanligt også fantastiske film på plakaten.

Kreative hyggestunder

Holder børnene af kreative udfoldelser, kan de 16. oktober slå sig løs med perler på Mørkhøj Bibliotek, når der er 3D-perleworkshop, mens de 18. oktober kan bygge en bog på Hovedbiblioteket med hjælp fra en forfatter og en illustrator. I Bibliografen er der åbent, kreativt værksted 20.-22. oktober med mulighed for at slå sig ned med papir, saks, lim og farver.  

Børneteater, højtlæsning og uhygge 

I efterårsferien er der samtidig to teaterforestillinger på programmet. 21. oktober kan børnene opleve H.C. Andersens klassiker ’Kejserens nye klæder’ på Værebro Bibliotek, mens de 23. oktober kan se den grinagtige gyser ’Pudemin – en sofagyser’ i Bibliografen. Det er også i Bibliografen, at man kan opleve den lokale børnebogsforfatter Stig Michael, som læser højt af sin nyeste bog ’Tui og Sina mødes igen' 19. oktober. 

Endelig spreder (u)hyggen sig til den kreative halloween-workshop ’Pynt et fint glas til dit kælespøgelse’ med Line Hvid fra den populære Facebookside ’Kreativ med ungerne’. Det sker 24. oktober på Hovedbiblioteket.  

Aktiviteter for hele familien

Efterårsferien byder også på aktiviteter hvor hele familien er med. 17. oktober kan familien save, banke og bore i Bibliotekshaven, når Lokal Agenda 21 i Gladsaxe viser, hvordan man bygger et fuglehus, der kan give ly og redemuligheder for havens fugle.

Læs mere og find billetter til bibliotekernes arrangementer i efterårsferien her: 

Se alle arrangementer for børn 

Materialer