En oplevelse under juletræet

26.11.20
Træt af bløde pakker? Giv en oplevelse på biblioteket i julegave

Vi er glade for at kunne præsentere tre af de helt store navne til foråret.

I kan allerede nu købe billetter og sikre jer en plads og måske give en I kender en god oplevelse på biblioteket. Hvis arrangementet bliver aflyst på grund af covid-19, får I naturligvis pengene tilbage. 

Helle Helle om ”Bob”.

I kan opleve forfatter Helle Helle i et spændende interview. Succesforfatteren er aktuel med romanen ”Bob”, der har samme jeg-fortæller som hendes forrige roman ”De”. Denne gang er det dog Bobs liv, hun fortæller om og ikke sit eget – også den del af hans liv, hun ikke selv har været en del af.

I kan købe billetter arrangementet med Helle Helle via dette link

Ole Ritter - Danmarks første og største professionelle cykelrytter

Desværre måtte vi aflyse det udsolgte arrangement med Ritter og Enevold, der skulle have været i foråret. Nu har I dog igen mulighed for at opleve Danmarks første og største cykelrytter Ole Ritter i samtale med skuespiller Flemming Enevold. De tager touren igennem Ritters lange karriere. Fra hans første racercykel til de største sejre. Om medgang og modgang og om at tro på sig selv.

I kan købe billetter til Ritter og Enevold via dette link

Leonora Christina Skov – hvis vi ikke taler om det

Vi glæder os meget til at præsentere leonora cjristina Skov der fortæller om ”Hvis vi ikke taler om det ”der er opfølgeren til den prisbelønnede ”Den der lever stille”. Denne gang tager Leonora Christina Skov fat på modstanden, overgrebene, nederlagene, håbet, hjælpen og sejren. Bogen handler blandt andet om den voldsomme skriveproces og om de kapitler i hendes egen historie, som hun først har vovet at åbne nu. Leonora Christina Skov fortæller om bogen og læser op som oplæg til en god debat, hvor salen kan stille spørgsmål og gå i dialog med forfatteren.

I kan købe billetter til Leonora Christina Skov via dette link