Gys og (u)hygge til halloween

13.10.22
Gladsaxe Bibliotekerne fejrer halloween - kom og få et godt gys!

Årets uhyggeligste tid nærmer sig, og på bibliotekerne står vi klar med arrangementer og aktiviteter, der får familien i den helt rigtige stemning med gys, gru og (u)hygge. Gå også på opdagelse i de mange uhyggelige bøger, som vi har lagt frem til jer. 

Kreativ pynt til halloween

Pynt hele huset festligt op til halloween. På Mørkhøj Bibliotek kan I fra 20.-22. oktober lave fine mumielygter, der kan lyse op, når mørket falder på. Læs mere.

Den 27. oktober kan jeres mumielygte få en ny ven i vindueskarmen, når Værebro Bibliotek inviterer til at lave spøgelseslygter. Læs mere.  

WC-ruller lyder måske ikke særligt gruopvækkende, men når I forvandler dem til uhyggelige flagermus, vil uhyggen helt sikkert sprede sig. I kan lave flagermusene 23. oktober på Gladsaxe Hovedbibliotek. Læs mere.

Halloween i Mørkhøj

Mørkhøj bliver mørkere end nogensinde 27. oktober, hvor Mørkhøj Kirke og Mørkhøj Bibliotek traditionen tro inviterer til halloween. Glæd jer bl.a. til hårrejsende historier, trolddomsgryde, fæle kager og underholdning fra Beat&Brøl. Læs mere om Mørkhøjs halloween arrangement.

Monstre på Hovedbiblioteket og gys i Værebros uhyggeligste kælder

30. oktober er monstrene løs på Gladsaxe Hovedbibliotek, hvor Eventyrriderne inviterer jer med i et spændende rollespil, hvor I skal på jagt efter magiske tegn, der kan skræmme monstrene væk . Kom og kast jer ud i eventyret blandt uhyrer og mennesker! Læs om rollespillet.

Hvis I slet ikke kan få nok af gys, er kælderen under Værebro Bibliotek et must! Den 31. oktober inviterer vi til en rædselsvækkende skattejagt, en nervepirrende oplæsning og en gruopvækkende prøvelse i den dunkle kælder. Læs mere her. 

Ovennævnte halloweenarrangementer er gratis og kræver ikke tilmelding.

Gysercamp

Vil du selv være med til at få folk til at gyse? I anledning af halloween laver vi gyserfilm i Bibliografen 12.-13. november – med alt hvad der hører til af uhygge, monstre, chokeffekter og special effects.

I løbet af to dage kan du prøve kræfter med alt lige fra manuskriptskrivning og filmoptagelse til skuespil og filmredigering. Alder: 13-20 år. 

Læs mere og meld dig til gysercampen

 

Læs mere om alle arrangementerne i arrangementskalenderen