Har du stadig brug for din reservering?

02.02.21
Da der er trængsel på vores reserveringshylder, vil det være en stor hjælp, hvis du vil slette reserveringer, du ikke længere skal bruge

Vi har nu åbent for click 'n' collect og vores hylder bugner med reserveringer fra før nedlukningen. Det vil  derfor være en stor hjælp, hvis du vil slette de reserveringer, som du ikke længere har brug for, så de kan komme videre til den næste.

Hvordan sletter jeg min reservering?

Du starter med at logge ind på gladbib.dk  med dit cpr/brugernavn og pinkode. Derefter skal du gå op i menuen "Mine Sider" og vælge "Reservering i kø", hvis du vil slette reserveringer på materialer, som ikke er kommet til dig endnu. Vælg "Reserveringer klar til afhentning", hvis du vil slette materialer, der allerede står klar på hylden. På siden "Reserveringer i kø" kan du sætte flueben ud for de reserveringer, du gerne vil slette og trykke på "Slet valgte reserveringer" og bekræfte med et "Ja". Du kan også vælge at slette alle reserveringer, hvis du ønsker det på knappen, der meget passende hedder "Slet alle reserveringer".

Hvis du har mulighed for det, må du også meget gerne komme og hente de reserveringer, du har fået besked om er kommet til dig. Dette gælder kun reserveringer der står på Hovedbiblioteket.