Høje Gladsaxe Bibliotek lukker 1. december

13.11.20
Nu lukker Høje Gladsaxe Bibliotek, så vi kan gøre klar til at flytte ind i nye lokaler på forsiden af Høje Gladsaxe Centeret

Tirsdag den 1. december lukker Høje Gladsaxe Bibliotek, så medarbejderne kan pakke alt ned og flytte ind i de nye lokaler, som vi glæder os til at åbne ultimo februar. 
Frem til vi åbner de nye lokaler, kan brugerne af Høje Gladsaxe Bibliotek benytte de andre biblioteker i kommunen. Sidste åbningsdag inden lukkeperioden vil dermed være 30. november. 

Reserveringer

Fra den 24. november, skal lånere der er tilknyttet Høje Gladsaxe filial, ændre deres tilhørsfilial på hjemmesiden for at kunne reservere indtil ultimo februar. Hvis I prøver at reservere som tilhørende Høje Gladsaxe Bibliotek, vil I få en fejlmeddelelse.

I kan ændre tilhørsfilial under "Min konto" og vælge "Brugerprofil". Her kan I vælge, hvilken filial I ønsker at hente jeres reserveringer på i lukkeperioden.

Reserveringer der allerede er foretaget, vil kunne afhentes på Hovedbiblioteket, når de er opfyldt.

Det er ikke muligt at reservere et materiale, som vi kun har ét af, og som står på Høje Gladsaxe Bibliotek. Der vil ikke være en reserverknap ud for dette materiale. 

Har I spørgsmål angående lukkeperioden, kan I skrive på mail: bibliotek@gladsaxe.dk

Nyt fælles hus med bibliotek

Placeringen bliver mellem Netto og MyHome.
Her på siden kan du følge med i processen for biblioteket og det hus, som bliver rammen for bibliotek, kultur, brugere og meget mere.

Nyt bibliotek og meget mere

Bibliotekets nuværende placering har ikke været optimal efter lukningen af centerkernen, hvilket i flere år har udfordret både brugere og biblioteket. Mange er holdt helt op med at komme på biblioteket og bibliotekets rolle som et lokalt mødested, der kan samle borgere fra Høje Gladsaxe og fra det omkringliggende byområde, har været udfordret. Lokalbiblioteket har altid nydt godt af de lokale ildsjæles engagement og lyst til at lave arrangementer – det håber vi fortsætter.

Det nye hus skal ikke bare være et bibliotek, kulturhus eller bydelshus – det skal være meget mere.
Derfor er vi i gang med en stor proces med lokale foreninger, klubber og beboere i området, hvor vi skal finde ud af, hvad vi gerne vil have med i huset – og hvad kan have med.

Ønsket er at skabe et hus sammen, der summer af forskellige aktiviteter: måske et køkken, hvor der både kan bages sandkage og fladbrød, mens der er børneteater på biblioteket og andre planter nyttehave foran. Mens der er lektiehjælp til unge og ITcafé til de knapt så unge. Du kan være med til at sætte rammerne – og indholdet for huset. Se på oversigten over infomøder, workshops og meget mere, hvor og hvornår du kan være med.

Kontakt

Har du spørgsmål om proces, arrangementer eller andet, så skriv til hgnythus@gladsaxe.dk