Hvordan ser fremtidens Bibliografen ud?

09.08.21
Kom og del dine ønsker, idéer og drømme til Bibliografens udvikling

Over de sidste 10 år har Bibliografen opnået en unik position som et kulturelt samlingspunkt for hele Gladsaxe. Den rolle vil vi gerne styrke, og vi sætter derfor gang i et strategiarbejde med fokus på, hvad Bibliografen kan udvikle sig til over de kommende år.

Kom og del dine drømme og idéer for Bibliografen, når vi sætter spot på tre centrale områder:

Torsdag den 26/8 kl. 17-19: Bibliografen som Kulturhus

Bibliografen har med både bibliotek og biograf et helt særligt potentiale. Hvordan kan vi styrke husets profil og tilbud yderligere? Hvilke kulturelle oplevelser drømmer du om i Bibliografen? Kom og del dine idéer til en hyggelig aften, hvor du også kan se frem til en eksklusiv koncert med duoen Seven Foot Frank & Cousin Luke fra Malmø. Bibliografen byder på en lille forfriskning.  

Tilmelding til arrangement den 26.august

Lørdag den 4/9 mellem kl. 10-12: Bibliografen for børn, unge og børnefamilier

Bibliografen er film, litteratur, musik og teater både for store og små. Kig forbi vores kreative værksted, hvor vi bygger og taler om din drømme-Bibliografen. Vi serverer en lille forfriskning for børn og voksne. 

Tilmelding til arrangement den 4. september

Tirsdag den 7/9 kl. 8-9.30: Bibliografen som samarbejdspartner

Bibliografen er en del af et aktivt lokalområde med både erhvervs- og foreningsliv. Hvordan kan vi sammen udvikle nye tilbud til glæde og gavn for Bagsværd og resten af Gladsaxe? Kom og del dine idéer over en croissant og en kop kaffe.

Tilmelding til arrangement den. 7. september