Julen på Gladsaxe Bibliotekerne

18.11.21
Kom i julestemning med Gladsaxe Bibliotekerne

Nu er det endelig den tid på året, hvor vi igen kan spise juleknas, klippe julehjerter og lytte til hyggelige julehistorier.  Her på Gladsaxe Bibliotekerne har vi selvfølgelig også masser af arrangementer og læsestof, der kan sørge for den rette julestemning. I år har vi for eksempel masser af julekreaværksteder, hvor du kan lave julepynt, male din egen julegave og så er der traditionen tro rigtig mange fine juleteaterforestillinger. 

Juleteater

Traditionen tro afholder vi også mange dejlige juleteaterforestillinger. Se blandt andet Det lille Verdensteater opføre stykket "En rigtig nisse" om pigen Ida, der flytter ind i et hus, hvor der bor en rigtig nisse. Eller det sjove stykke "Nissemor og Kanelia i julenød", hvor julenøds-fortryllelsen har forhekset alle.

Link til alle vores juleteater-forestillinger

Julekrea

Vi har rigtig mange forskellige kreative værksteder, hvor du også kan lave din egen julegave. På Hovedbiblioteket kan du for eksempel lave fine engle af brugte fjerbolde, i Bibliografen kan du lave dine egne til og fra kort mens du lytter til en julehistorie, og på Mørkhøj og Værebro Bibliotek har vi masser af juleklip og julehygge.

Link til arrangementer med juleklip 

Glædelig jul fra Gladsaxe Bibliotekerne

Materialer