Julen på Gladsaxe Bibliotekerne

18.11.20
Kom i julestemning med Gladsaxe Bibliotekerne

Så er det endelig den tid på året, hvor vi igen kan spise juleknas, klippe julehjerter og lytte til dejlige julehistorier. I år byder vi på mange fine juleteaterforestillinger samt julebanko, nissebogstavjagt og juleklip. Og selvfølgelig har vi også hyggelige julebøger for enhver smag. 

Julebanko

I samarbejde med Magnes Madhus afholder vi 16. december julebanko med dertilhørende risengrød. Aftenen begynder med en julefortælling, hvor ordene fra historien skal findes på bankoplade. Når risengrøden er spist, er alle velkomne til en Nissebogstavjagt i biblioteket, inden vi siger farvel.

Link til arrangementet Julebanko og Risengrød d.16/12
 

Juleteater

Traditionen tro afholder vi også mange dejlige juleteaterforestillinger. Se blandt andet Det lille Verdensteater opføre stykket "En rigtig nisse" om pigen Ida, der flytter ind i et hus, hvor der bor en rigtig nisse. Eller det fine stykke "Juletræets Hemmelighed", hvor snedkermesterens datter og hendes kat pynter juletræ.

Link til alle vores juleteater-forestillinger

Nissebogstavjagt

Fra 1. december holder vi en Nisse-bogstavjagt i børneudlånet på Hovedbiblioteket. Villads fra Valby har lavet nissestreger og hentet bogstaver fra vores bøger. Kom og find Villads og gæt en julesang udfra bogstaverne. Den 22. december trækker vi lod om en lille julegevinst blandt besvarelserne. 

Juleklip

Kom og lær at folde smuk julepynt. På Hovedbiblioteket kan du lære at folde papir med harmonikaeffekt og på Værebro Bibliotek julehygger vi med julemusik, mens vi klippe-klistrer. 

Link til arrangementer med juleklip 

Glædelig jul fra Gladsaxe Bibliotekerne

Materialer