Musikalske oplevelser på Gladsaxe Bibliotekerne

02.01.23
Årets første tre måneder byder på store musikalske oplevelser.

Glæd dig til intimkoncert med den prisbelønnede crooner Ben Chawes, moderne visekunst fra Kristian Bach, trommeshow med Sellasi Kwaku Dewornu og en tour de force gennem 500 års musikhistorie med Cilius & Hammer. 

Manden der imponerede selveste Ray Charles

Du har en sjælden mulighed for at opleve den internationalt anerkendte sanger Ben Chawes, når han gæster Hovedbiblioteket til søndagskoncert 15. januar, hvor du kommer helt tæt på hans varme og sprøde blanding af jazzet soul-pop. 

Chawes kombinerer et indlysende crooner talent med sin egen specielle ingrediens: mundinstrumenter. Hans evne til at lyde som instrumenter med sin mund - ned til mindste detalje - er absolut imponerende.  Og så er han en af de få musikere, der har sunget sin vej indtil Ray Charles’ hjerte. 

Læs mere om koncerten 

Sange der går lige i hjertet

Når Kristian Bach gæster Hovedbiblioteket til Søndagskoncert 12. februar kan du se frem til folk-, country- og bluesinspireret musik på dansk, der går lige i hjertet.

Med en personlig og kraftfuld sangstemme formidler Kristian Bach poesi, der flytter tanker og sætter gang i refleksion og begejstring. Akkompagneret af sin guitar synger han hudløst ærligt om kærlighed, psykologi, samfund og spiritualitet – og for det blev han i 2022 belønnet med folkemusikprisen ’Årets Helge'.

Læs mere om koncerten

Rytmer fra Ghana

Det er svært at sidde stille, når Sellasi Kwaku Dewornu gæster Hovedbiblioteket med et fedt trommeshow, der har rødder i den ghanesiske tromme- og dansetradition. Det sker til Søndagskoncerten 12. marts. 

Læs mere om koncerten

500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius

I samarbejde med Richter har vi fornøjelsen af at præsentere Frederik Cilius og Mathias Hammer 30. marts. De kommer på hårdt arbejde, når de vil føre publikum gennem 500 års klassisk musikhistorie. 

På vanlig humoristisk vis giver Hammer og Cilius det store musikalske overblik og bruger de store historiske vendepunkter til at fortælle, hvorfor musikken lyder, som den gør. 

Læs mere og bestil billetter

Hvis du hellere selv vil synge..

Den første torsdag i hver måned kl. 8.30 inviterer vi til fælles morgensang i forhallen på Gladsaxe Hovedbibliotek. Kom og få en dejlig start på dagen, når vi mødes 2. februar og 2. marts. Du møder blot op for at være med.