Nu kan du atter reservere bøger fra Hovedbiblioteket

21.12.20
Vi giver nu adgang for reservering og afhentning af materialer, der er hjemme på Hovedbiblioteket. OBS: denne service lukker den. 23. december kl. 15.00

Som du sikkert har opdaget, så har vi desværre været nødt til at lukke ned for bibliotekerne igen på grund af nye restriktioner i forbindelse med Covid19. Vi har dog fundet en løsning, der vil kunne give dig adgang til bøger, film, spil, musik m.m. fra den del af vores samling, der befinder sig på Hovedbiblioteket.

Du reserverer materialerne enten her på hjemmesiden eller via Biblioteket-appen, og så finder vi dem frem til dig. Når du har fået besked om, at de står klar til dig, så møder du op i Bibliotekshaven, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Du skal blot huske det gule sundhedskort og en pose med hjemmefra. Bemærk, at det er meget vigtigt, at du husker sundhedskortet, da vi ikke må udlevere materialerne uden at se dette.

Vi har desværre ikke adgang til bøger eller andre materialer, der befinder sig på andre biblioteker end Hovedbiblioteket. Hvis du reserverer et materiale, der er hjemme i Bibliografen, Høje Gladsaxe, Mørkhøj eller Værebro, vil denne reservation først blive fundet frem til dig, når disse huse atter åbner for besøgende.

Der er åbent for afhentning på Hovedbiblioteket på hverdage kl. 14:00 - 18:00 og på lørdage kl. 12:00 - 14:00.

Vi har lavet en vejledning, som det er meget vigtigt, du læser. Den kan du finde i vores artikel om de gældende regler og tilbud i forbindelse med nedlukningen. Link til vejledning

Vi glæder os til at hjælpe dig!