oplevelser

Oplevelser på biblioteket

23.01.18
Glæd dig til et spændende forår med masser af arrangementer for børn og voksne.

Arrangementssæsonen er skudt i gang. Her kan du se et lille udpluk af, hvad du kan opleve på bibliotekerne i foråret.

Fang fortællingen
Glæd dig til Fang Fortællingen, hvor Jakob Martin Strids elskede børnebog Min mormors gebis foldes ud i en stor udstilling. Rundt på Gladsaxe Bibliotekerne kan du opleve forskellige aktiviteter og sjove workshops, som knytter sig til Jakob Martin Strids fantastiske forfatterskab.

Den lille forskel
Er mænd og kvinder så forskellige? Det vrimler i hvert fald med åbenlyse klichéer, når man undersøger emnet. Ting som at mænd kommer med løsninger og glemmer at lytte, og at kvinder kommer med for mange gode råd. Vi udfordrer de små forskelle på den humoristiske måde med tre skarpe arrangementer: Man Flu -verdens farligste sygdom, Ditte & Louise: Komik: “The angry Art!” og Thomas Skov: Forskellen på mænd og kvinder.

Tidsmaskinen: Den kolde krig
For at forstå nutidens politiske landskab er det nødvendigt at kende den kolde krigs historie. I foråret har vi to spændende arrangementer, der vil gøre os klogere på den verden, vi lever i. Samuel Rachlin fortæller om Vladimir Putin og den nye verdensorden, og han ser nærmere på den rolle, Rusland og Putin har spillet i de seneste års storpolitiske verdensbillede. Vi tilbyder også en bustur til Stevnsfortet, hvor vi på en guidet tur oplever det underjordiske fort, som det så ud dengang, da krigen var tættest på.

Musikken spiller
Syng, spil og dyrk musikken på biblioteket. Med morgensang og musikforedrag giver biblioteket sang på hjernen og et smil på læben. Vi fortsætter med de populære søndagskoncerter, hvor du i denne sæson både kan høre dansk folkemusik, afrojazz og kammerkor.
Du kan også selv være med til at synge. Vi holder morgensang for alle første torsdag i måneden i forhallen på Hovedbiblioteket. Så kom og vær med til at starte dagen på en skøn måde.

Arrangementsprogrammet byder naturligvis også på en lang række litteratur- og debatarrangementer, workshops og kurser - og som altid kan børnefamilierne glæde sig til et forår fyldt med børneteater.

Vi glæder os til at se dig!