Program
Program

Oplevelser på biblioteket

23.01.18
Arrangementssæsonen er skudt i gang. Her kan du se et lille udpluk af, hvad du kan opleve på bibliotekerne i foråret 2019.

Vi fejrer faglitteraturen
I dette forår har vi særligt fokus på faglitteraturen. Lørdag den 4. maj holder vi fagbogsfestival, hvor I kan opleve forfatterne bag aktuelle faglitterære udgivelser. Sammen udforsker vi store idéer, vilde tanker og den nyeste viden til en dag i faglitteraturens navn. Som optakt til dagen byder vi bl.a. på spændende faglitterære debatter om Mændene der plyndrede Europa og Modstand - om den danske modstandsbevægelse. I kan læse om mange flere faglitterære arrangementer på bibliotekets hjemmeside under ”Det sker”.

Robotterne kommer
I anledning af Hovedbibliotekets nye sorteringsrobot går vi robotamok. Vi debatterer de digitale udfordringer, vi står overfor med arrangementet Kunstig intelligens: Har mennesket en chance og kurset Hvordan beskytter jeg mig mod digitale indbrudstyve.
I børnebiblioteket skal vi bygge små og store robotter – robotter, der læser, lyser og taler. Vi skal snakke om robotter og med robotter.

Musikken spiller
Vi fortsætter med de populære søndagskoncerter, og i denne sæson kan I glæde jer til både livlig balkanmusik, dansk folkemusik og visesang.
Vi skruer også op for musikken med Leonora Christina Skov som DJ og med Musikbingo – Husker du 70’erne?
Du kan også selv være med til at synge. Vi holder morgensang for alle første torsdag i måneden i forhallen på Hovedbiblioteket. Så kom og vær med til at starte dagen på en skøn måde. I kan se alle vores musikarrangementer under ”Det sker”

Arrangementsprogrammet byder naturligvis også på en lang række skønlitterære arrangementer- workshops og kurser - og som altid kan børnefamilierne glæde sig til et forår fyldt med børneteater, kreaværksteder og barselscaféer.

Du kan hente folderen med forårets arrangementer på biblioteket.

Vi glæder os til at se dig!