Oplevelser på biblioteket

11.08.21
Arrangementssæsonen er skudt i gang. Her kan du se et lille udpluk af, hvad du kan opleve på bibliotekerne i august og september måned.

Til de mindste

Vi er tilbage med de populære barselscaféer. Du kan tage din baby med til babyrytmik, tumlastik og førstehjælp til de mindste.

De lidt større børn kan komme til børneteater og se Det lille Turnéteater med forestillingen Blåt barn og Hr. Teater med klovneforestilling Chicks.

Til de voksne

De voksne kan bl.a. møde de to forfattere Eva Tind og Helene Johanne Christensen, der begge skriver videnskabskvinder ud af glemslen på fineste vis.
Lokale stemmer gør os i år klogere på Emma Gad, når Elisabeth Nissen fortæller om debattøren og kvinden bag ”Takt og Tone”

Fra 16. august og to uger frem kan børn og voksne hente inspiration til at bidrage til en mere bæredygtig verden, når der for første gang er Bæredygtighedsfestival på Gladsaxe Bibliotekerne. Se alle aktiviteter til bæredygtighedsfestival via dette link.

I september måned er Gladsaxe Bibliotekerne en del af Golden Days Festivalen. I 2021 handler festivalen om Antikken og vi ser tilbage til dengang grundstenen for vores moderne verden blev lagt, med en række arrangementer til både børn og voksne. Se alle arrangementer via dette link.

Se alle arrangementer for august og september via dette link.