Oplevelser på biblioteket

24.09.21
Det kan godt være at oktober ikke kan prale af en himmel så blå, men til gengæld byder den på smukt løvfald og masser af hygge – og uhygge - på biblioteket.

Søndagskoncert

Nu er det endelig tid til de populære søndagskoncerter igen, og vi lægger stærkt ud med Clara Sofie kendt fra bl.a. storhittet ’Når tiden går baglæns’. Clara Sofie har udgivet tre albums og er kendt for sin karakteristiske vokal. Se mere om arrangementet via dette link  

Indendørs hygge

Der er dømt hygge, når vi trækker indendørs med blandt andet højtlæsning for voksne, skriveværksteder og livestreamede naturvidenskabelige foredrag. Til foredragene kan du sidde varmt indenfor og blive klogere på Big Bang, aldringen af kroppen og pandemier i de sidste 100 år. 

Kom også og mød Lone Hørslev og hør hende fortælle om sin nyeste roman ’Halvt i Himlen’, om familiehemmeligheder og længslen efter et andet liv. Eller vær med når Adrian Hughes gæster os med et livsbekræftende foredrag baseret på hans populære podcast ’Mors afskedsbrev’. Se alle aktiviteter via dette link

Til børn

Allerede 2. oktober kan du være med til at hjælpe pindsvinene igennem vinterens kulde ved at bygge et pindsvinebo ud af træpaller. Vær dog opmærksom på, at de vejer en del!

I efterårsferien byder vi også på workshops, hvor du bl.a. kan lave perlefigurer i 3D. Her kan du lave alt fra Mariofigurer til enhjørninge. Tag en voksen med, hvis du har brug for hjælp til strygejernet. 

Der er selvfølgelig masser af teaterstykker i oktober også i efterårsferien. Se alle børnearrangementer via dette link.

Uhygge

Oktober betyder jo også masser af uhygge, og vi sørger for gys og gru i en lige tilpas mængde. Op til Halloween er der krea-værksteder, hvor du bl.a. kan lave kælespøgelser ud af glas, wc-rulle-flagermus og skære dit eget græskar, så du kan være helt klar til Halloween.

Traditionen tro bliver der også afholdt uhygge i kælderen på Værebro Bibliotek og i Mørkhøj Kirke/bibliotek, så du virkelig kan blive skræmt!

 Find lige det uhyggelige arrangement, der passer jer via dette link.