oplevelser

Oplevelser på biblioteket

08.08.18
Folderen for septembers arrangementer for børn og voksne er kommet på biblioteket.

September på Gladsaxe Bibliotekerne byder på Golden Days festival om historiens B-sider, børneteater, kreative værksteder og forfatterforedrag.

Bibliotekets arrangementsprogram udkommer i efteråret som aktuelle månedsfoldere. I kan dog stadig se alle efterårets arrangementer på bibliotekets hjemmeside.  

Golden Days festivalen om historiens B-sider, er det store tema i september og I kan glæde jer til en masse skæve arrangementer, der handler om alt det vi ikke taler så højt om.

Indenfor musikken er det den ofte udskældte dansktop, der er på programmet. Glæd jer til festlige arrangementer med Dansktop-Popmusikkens B-side? Og Dansktop Bingo.

Litteraturen indeholder naturligvis også B-sider. Vi skal høre journalist Lone Kühlmann fortælle om Barbara Cartland i Lyserøde drømme og knaldromaner og vi kommer omkring kolonihavens B-sider med fortællinger om kolonihaven, krydret med poesioplæsning der berører havens æstetik.

Børnene får søde, sjove og skæve oplevelser med både Bamsebio, oplæsning af skæve eventyr og teaterstykket Om ikke at blive ædt.

I kan se mange flere arrangementer i arrangementsfolderen eller på biblioteket hjemmeside.