Oplevelser på biblioteket oktober 2018
Oplevelser på biblioteket oktober 2018

Oplevelser på biblioteket

08.08.18
Folderen for oktobers arrangementer for børn og voksne er kommet på biblioteket.

Oktober på Gladsaxe Bibliotekerne byder på Halloween, søndagskoncert, efterårssysler, vikinger og forfatterforedrag.

Bibliotekets arrangementsprogram udkommer i efteråret som aktuelle månedsfoldere. I kan dog stadig se alle efterårets arrangementer på bibliotekets hjemmeside.  

Oktober handler for mange børn om efterårsferie og Halloween. Vi har mange aktiviteter for de yngste i den anledning. Vikingeudstillingen med de tilhørende podcasts, der før har været i Værebro og Høje Gladsaxe, er kommet til Hovedbiblioteket, og i den anledning har vi masser af vikingeværksteder i efterårsferien. Halloween fylder meget på alle bibliotekerne. Vi har alt fra klippe-klistre til sminkning af sår, konkurrencer og kælderskattejagt. Se alle arrnagementerne under det Det sker

Indenfor musikken har vi som sædvaneligt vores morgensang første torsdag i måneden og så starter søndagskoncerterne op 28. oktober med M.C. Hansen (m. Jacob Chano), der spiller skandinavisk indie-folk.

Litteraturen er også stærkt repræsenteret. Morten Pape er i august udkommet med sin roman "Guds bedste børn", til flotte anmeldelser. Hør ham fortælle om bogen. Hvis du har lyst til at tale om litteratur er vi begyndt at have Samtalesæsoner. Her giver bibliotekaren et oplæg og så snakker vi om emnet efterfølgende. I oktober er det Dystopier, der er emnet. Helle Helle, der har 25 års jubilæum som forfatter, besøger Mørkhøj kirke. Og så får Værebro kulturklub Aydin Soei på besøg, til foredrag og diskussion om hans 4. bog "Omar - og de andre". 

I kan se mange flere arrangementer i arrangementsfolderen eller på biblioteket hjemmeside.