Oplevelser på biblioteket

25.10.21
Mens kulden sniger sig ind på os, og mørket spiser af de lyse timer, indbyder bibliotekerne til fælles oplevelser med spændende foredrag, glade toner, gaming, børneteater og masser af hygge.

Foredrag: Forfattere, ferie og forskning 

I november kan du blandt andet udforske to spændende forfatterskaber, når de populære forfattere Ane Riel og Morten Pape gæster bibliotekerne for at fortælle om deres nyeste romaner. Du kan også møde det lokale forfatter- og ægtepar Alex Sørensen og Birgitte Hammer, som under navnet A.B. Hammersø har udgivet to romaner.

Drømmer du om varmere himmelstrøg, kan du tage med til Cypern på en spændende online-rejse. Du kan også komme en tur med rundt i Europa i campervan, når Nikolaj Witte deler ud af familiens liv på landevejene.

I Offentlige foredrag i Naturvidenskab får du mulighed for at møde nogle af Danmarks førende forskere, når vi viser livestreaming fra Århus Universitet udvalgte tirsdage i november. 

Se alle foredrag via dette link

Børneteater, jul og gys 

Der er masser af teater for børnene i hele november, hvor de bl.a. kan gå på rævejagt med Peddersen og Findus, møde Alfons Åberg og hans rare far og lave julefis med de frække drillenisser Trille og Tralle. 

Novembermørket er den perfekte kulisse for mord, uhygge og alt, hvad der ellers hører til en god gyserfilm, og nu kan teenagerne selv prøve kræfter med genren, når der er GyserCamp i Bibliografen. 

Familiens mindste kan svinge med, når Telefonfabrikken byder på jazz i børnehøjde inspireret af musik fra hele verden.  Tilmelding på Telefonfabrikkens hjemmeside  

Endelig tager vi hul på julehyggen, når vi inviterer hele familien til juleklip i slutningen af måneden.  

Se alle arrangementer for børn via dette link

Musik og glade dage

Hvert år fylder ’Spil Dansk-ugen’ hele landet med dansk musik – også i Gladsaxe, hvor du kan opleve en forrygende, gratis blueskoncert med Holtsø & Wittrock. Læg også vejen forbi biblioteket, når elever fra Gladsaxe Musik og Billedskole giver musikalske smagsprøver på deres færdigheder til en hyggelig koncert. 

Når Tobias Trier gæster Richter med et musikalsk foredrag om Leonard Cohen, kan du glæde dig til en musikalsk fælles-oplevelse og leg med ord i sangskriverens værksted.  

Se alle koncerter via dette link

Gaming og brætspil

Der er ikke noget som et godt spil, når regn og rusk holder os inden døre. Du kan både hygge dig med digitale spil og brætspil, når der er Gamingdage på BIBLIOTEK+ for børn og voksne. 

Har du tabt dit barn til Fortnite? Nu inviterer vi dig, som er mor, til kaste dig ud i det populære spil og blive klogere på fænomenet, når vi inviterer til Fortnite for mødre. 

Find dagene med spil i arrangementskalenderen