Oplevelser på biblioteket

01.11.18
Så er den her! Splinterny og lige fra trykkeriet; Gladsaxe Bibliotekernes arrangementsprogram for hele november måned.

Bibliotekets arrangementsprogram udkommer i efteråret som aktuelle månedsfoldere. I kan dog stadig se alle efterårets arrangementer på bibliotekets hjemmeside.  

I november sætter vi fokus på den digitale verden; både de små elektroniske dimser, samtalesalon om sci-fi’ens litterære univers, børn og unges digitale liv og de muligheder og udfordringer, der kan opstå.
Du kan komme på kurser i Filmstriben og de digitale aviser og du kan lære at kode med Little Bits og Arduino.  Du kan endda komme til at spille på Bibliografens store lærred eller hilse på den populære youtuber ComKean.

Hvis du er historieinteresseret, så kom til et spændende foredrag om Biskop Absalon og hvordan han blev Danmarks første ”PR-mand”. Det er Lokale Stemmer i Høje Gladsaxe, som giver os indblik i historien. Det er også her, at du kan høre om to kvinder fra 1890’erne med uægte børn, en familiehistorie, fortalt af forfatter Birgitte Hammer.  

Hvis du trænger til at blive varmet godt igennem i den kolde tid, skal du tage til quiz, vin og tapas på Mørkhøj Bibliotek med din kone, onkel eller naboens fætter. Her er tid til fællesskab og hyggeligt samvær. Hvis du er mere selskabelig om formiddagen, så meld til dig Brunch og Bøger i Høje Gladsaxe og få de gode litteraturtips med varm kaffe til.
Og så kommer den nordiske litteratur under kærlig behandling, når bibliotekar Preben Christensen tager fat på Einar Már Gudmundsson i en hyggelig Skumringstime på Mørkhøj Bibliotek.

Du kan blive klogere på Donald Trump, når Lars Trier Mogensen stiller skarpt på den amerikanske præsident med udgangspunkt i sin nye bog ”Den store joker”.

Hvis du trænger til at få varmet lattermusklerne, så skal du tage til foredrag med Thomas Skov, der tager ”den lille forskel” under kærlig behandling i et hylende morsomt foredrag om mænd og kvinders forskelle og ligheder i Bibliografen.

I kan se mange flere arrangementer i arrangementsfolderen eller på biblioteket hjemmeside.