Oplevelser på biblioteket
Oplevelser på biblioteket

Oplevelser på biblioteket

22.08.19
Arrangementssæsonen er skudt i gang. Her kan du se et lille udpluk af, hvad du kan opleve på bibliotekerne i efteråret 2019.

Vi fejrer Golden Days Festival
I år handler Golden Days om det skelsættende år 1989. Et år som mange husker for Mures fald og begyndelsen på slutningen af Den Kolde Krig. Vi fejrer 1989 med spændende foredrag, workshops til børnene og ikke mindst med lyden af 80’erne. I kan dyste på musikviden med musikbingo – lyden af 80’erne og høre historien om den ikoniske rockgruppe Pink Floyd og Den Kolde Krig. Gå heller ikke glip af koldkrigsekspert Thomas Tram Pedersen og Præsident for Dansk Bartender Laug Zander Lauritzen der blander koldkrigshistorier og ”molotov cocktails” i arrangementet Cold War & cocktails.
I kan læse om mange flere Golden Days arrangementer her på bibliotekets hjemmeside under ”Det sker”

KulturKondition 
Som en del af Gladsaxe Kommunes arbejde med verdensmål sætter vi fokus på kultur og kulturs betydning for vores sundhed. Gennem en række arrangementer skal vi ud at gå, lytte til musik, tale om kultur versus sundhed og undersøge, om kultur har en plads i medicinskabet. I kan komme på en litterær gåtur, hvor vi kombinerer frisk luft, motion og god litteratur. I Bibliografen kan I møde en af verdens største jazzpianister Carsten Dahl. Han fortæller om at bruge kunsten som indre pejlemærke. Både når livet er let at finde vej i, og når sindet har det svært.
Se alle arrangementerne i temaet KulturKondition her.

Musikken spiller
Vi fortsætter med de populære søndagskoncerter, og i denne sæson kan I glæde jer til både blues, folkemusik, og I kan høre en ny dansk sangerinde Amalie Skriver, der bevæger sig i blandt andet pop og folk.
Du kan også selv være med til at synge. Vi holder morgensang for alle første torsdag i måneden i forhallen på Hovedbiblioteket. Så kom og vær med til at starte dagen på en skøn måde.

Vi elsker bøger
Overskriften siger sig selv, vi har et fantastisk efterår i vente. I kan blandt høre om sorg helt tæt på i mødet mellem forfatter Puk Qvortrup og sorgforsker Mai-Britt Guldin. I kan også møde den unge forfatter Thomas Korsgaard, der har taget både anmeldere og læsere med storm med hans stærkt autofiktive romaner. Arrangementsprogrammet byder naturligvis også på en lang række workshops og kurser - og som altid kan børnefamilierne glæde sig til et efterår fyldt med børneteater, kreaværksteder og barselscaféer.

Du kan hente folderen med efterårets arrangementer på biblioteket.

Vi glæder os til at se dig!