Pilou Asbæk i filmen Når Befrielsen Kommer

Oscarvinder Anders Walter besøger Bibliografen.

Kom bag kameraet på ’Når Befrielsen Kommer’.

Det er en af dansk films mest succesfulde instruktører, der besøger Bibliografen onsdag 27. september. Anders Walter er en Oscarvindende instruktør, der har haft stor succes med sin danske storfilm ’Når Befrielsen Kommer’. Det foregår onsdag 27. september kl. 18:00.

Hvis du endnu ikke har set den anmelderroste publikumssucces ’Når Befrielsen Kommer’, har du nu en unik mulighed for at se den (eller måske se den IGEN!) efterfulgt af en spændende Q&A efter filmen, hvor instruktør Anders Walter og producer og medforfatter Miriam Nørgaard fortæller om tilblivelsen af filmen og de dilemmaer, som den præsenterer. Alt sammen i dialog med publikum.

Anders Walter vandt en Oscar for sin kortfilm ’Helium’ og har siden både instrueret den amerikanske film ’I Kill Giants’ samt været Oscarnomineret igen for kortfilmen ’Ivalu’. Med ’Når Befrielsen Kommer’ har han skabt en historisk film, der med afsæt i virkelige begivenheder i Danmark under 2. verdenskrig tager fat på et emne, der også har aktualitet den dag i dag. Er en flygtning altid en flygtning – lige meget, hvor de kommer fra?

Køb billetter til forestillingen via Bibliografens hjemmeside.

Onsdag 27. september kl. 18:00
Q&A efter filmen.