Så er der atter film på det store lærred i Bibliografen

05.05.21
Der er masser af gode film på programmet i Bibliografen i den kommende tid.

Som alle ved, så skal film ses i ikke alene i biografen, men i Bibliografen. Desværre har der været lukket ned for den mulighed i de seneste måneder på grund af Covid19, men torsdag 6. maj er det atter tid til at læne dig tilbage i de dejlige sæder og nyde en god film.

Danske film, Oscarguld og noget for de små

Der er danske perler på programmet i åbningsugen. Oplev f.eks. Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster i "Lille Sommerfugl", der er en af filmene i årets Biografklub Danmark-program. Dine købte kuponer gælder stadigvæk, og du tager dem bare med på sædvanlig vis. Mads Mikkelsen er også tilbage på det store lærred, hvor han hører til, med Retfærdighedens Ryttere og en særlig chance for at (gen)opleve den danske Oscar-basker Druk. Sidstnævnte foregår til to særforestillinger i weekenden, der også byder på børnefilmen The Croods: En ny tid. Nævnes kan det også, at Druk ligeledes slår vejen forbi Bibliografen i Kr. Himmelfartsferien.

Mikkelsen og Vinterberg er dog ikke de eneste Oscarskud i bøssen. Carey Mulligan spiller hovedrollen i den Oscarvindende film Promising Young Woman, der var nomineret til en række af de helt store gulddrenge og vandt for bedste originale manuskript.

Husk coronapasset!

Vi følger naturligvis alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så alle kan få en god og tryg oplevelse. Så husk Coronapasset, noget ID og mundbindet, så kvitterer vi med en god og dejlig filmoplevelse. Læs om retningslinjerne på Bibliografens hjemmeside.

https://bibliografen.dk/info/coronaretningslinjer/

Se resten af filmprogrammet på Bibliografen.dk.