Sammen i Bevægelse

04.05.21
DR og Danmarks biblioteker er gået sammen om at udfordre danskerne til at bevæge sig - både fysisk og mentalt.

På Gladsaxe Bibliotekerne bevæger vi os sammen med jer i hele maj måned. Vi byder på en række arrangementer og aktiviteter for både voksne og børn og hele familien - så kom og bevæg jer sammen med os.  

Vi måler vores sundhed som aldrig før.

Med covid19 er gåturen blevet en folkesport og skridttællerappen på telefonen en tro følgesvend. Andre apps er også blevet en mindre hyggelig del af hverdagen som appen Smittestop og coronapasset i appen MinSundhed. Men hvad sker der med al vores sundhedsdata? Hvilken data vil du dele?

Oplev tech-journalist Henrik Føhns, forsker Stine Lomborg og innovationsdirektør Henning Langberg i debat og stil dine spørgsmål om sundheds-apps og data. Bestil billet til arrangementet her

Ole Ritter - Danmarks første og største professionelle cykelrytter

Oplev Danmarks første og største cykelrytter Ole Ritter i samtale med skuespiller Flemming Enevold. De tager touren igennem Ritters lange karriere. Fra hans første racercykel til de største sejre. Om medgang og modgang, og om at tro på sig selv. Bestil billet til arrangementet her

Barsel – Book Walk

BIBLIOTEK+ inviterer indenfor til en snak om relevante lydbøger, der er oplagte at gå med i ørerne, når du er på tur med barnevognen. Efter snakken tager vi barnevognene med på fælles tur i den skønne natur omkring Høje Gladsaxe. Bestil billet til arrangementet her.

Masser af bevægelse til børnene.

Leg med og bevæg dig som om du var med i en bog.

I bøger bevæger karaktererne sig, som de vil - prøv at blive til en af dem! Spring ud i legen - i Bibliotekshaven eller derhjemme. Find forslag i vores vinduer og på vores Instagram. Find selv på flere og slå det op under #bevægdigsom. Læs mere om aktiviteten her.

Kampen mod bjergtrolden – karakterløb i Værebro

Tag familien med på en aktiv tur rundt i mosen En ond bjergtrold truer freden i Værebro – nu er det op til dig og familien at redde bydelen! På en rute rundt i Smør- og Fedtmosen er I heltene som må bekæmpe hekse, hoppe over vandløb og bestige bjerge for at vinde over trolden. Læs mere om turen her.

Lær at designe emotes med Coding Pirates.

Design en spilfigur, der læser. Hvordan ser den ud, når den bevæger sig rundt eller skifter stilling? Skal den sidde, ligge eller gå? Få bogen den til at grine, rødme eller gyse? Læs mere om workshoppen her, bemærk der er to arrangementer