Skynd jer at aflevere jeres materialer

04.05.21
Hvis du har materialer liggende hjemme, der har overskredet afleveringsfristen, er det en god idé at skynde jer ned og aflevere inden d. 10. maj. Husk Coronapas.

Gebyrer

Fra den 10. maj bliver der igen tilskrevet gebyrer på for sent afleverede materialer. Gebyrtilskrivningen gælder materialer, der har en afleveringsdato fra sidste nedlukningsperiodes start den 9. december 2020 og frem. Materialer med afleveringsdato den 8. december 2020 eller tidligere er allerede tilskrevet gebyrer, der stadig fastholdes. Du kan se afleveringsdato for dine materialer på din lånerstatus på hjemmesiden.

Hvordan afleverer du bøger?

Der er to måder at aflevere materialer på.

  1. Du kan aflevere ved at møde op på dit lokale bibliotek og aflevere præcis, som du gjorde før nedlukningen. BEMÆRK AT DETTE KRÆVER GYLDIGT CORONAPAS.
  2. Du kan aflevere bøgerne i indkastet på Værebro Bibliotek og på Gladsaxe Hovedbibliotek. Her kræves der IKKE Coronapas. På Hovedbiblioteket foregår udendørs ved siden af indgangen på bibliotekets bagside modsat Søborg Hovedgade. På Værebro Bibliotek finder man indkastet på den modsatte side i forhold til indgangen til biblioteket - ud mod busholdepladsen. 
    Du kan også aflevere dine materialer på en bogvogn ved indgangen til bibliotekerne i åbningstiden. Her vil du ikke få en kvittering.