Slut med plastposer på biblioteket – sy med

19.05.20
Hjælp os med at droppe plastikposerne

Vær med til at gøre en forskel – hjemmefra. Projektet med at sy stofposer, der skal erstatte plastposer på biblioteket fortsætter nu.

Først samlede vi stof ind på biblioteket, så gik RepairCafé Gladsaxe i gang med at klippe og sy poser på Telefonfabrikken. Og så lukkede alting ned. Men nu har vi klippet en masse stof helt klar til at tage med hjem og sy til poser, som vi kan bruge på biblioteket i stedet for plastposerne.

Hvis du vil være med, så kan du hente en klar pakke på Telefonfabrikken. Du kan også klippe selv, hvis du har noget stof, du vil af med.
Gør-det-selv-pakkerne er klar fra 25. maj.

Læs mere om både afhentning, aflevering, syvejledning og sikkerhed i forhold til Corona her på Telefonfabrikkens hjemmeside 

Her kan du også finde den Facebookgruppe, hvor hjemmesyerne kan dele sytips og være sammen digitalt om projektet.

Det er på bibliotekerne i Gladsaxe, at vi vil udskifte plastposerne med stofposer, som ikke bare kan bruges igen, men som er lavet af genbrugsstof, men projektet er et tæt samarbejde med Telefonfabrikken, RepairCafé Gladsaxe og nu dig.

Projektet er efter den autralske model Boomerang Bags. Her donerer frivillige stof og frivillige syer, og så kan alle tage en pose på biblioteket, når de låner bøger og aflevere den, når de kommer næste gang.