Smag på Verdens Folkekøkken

09.09.21
Hver torsdag i oktober præsenter Gladsaxe Loves Culture ’Verdens Folkekøkken’, som tager dig med på en kulinarisk rejse med smage, oplevelser og mennesker fra hele verden.

Ved du hvad man typisk spiser i Sierra Leone? Og hvad egnsretten er i Tigray, den nordlige del af Etiopien?  

Hver torsdag i oktober kan du tage med på en kulinarisk rejse gennem kontinenter og på tværs af verdensdele. Du kan møde nye mennesker, opdage nye smage, få nye oplevelser - og måske endda nye venner. Det sker når mangfoldighedsfestivalen Gladsaxe Loves Culture i samarbejde med Telefonfabrikkens foreninger for første gang præsenterer Verdens Folkekøkken i fælleshuset på Telefonfabrikken. 

Alle arrangementer byder på hyggelig fællesspisning ved langborde, fortællinger om maden og professionel underholdning af forskellig slags. Det koster 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage.  

Afghanistan på menuen 

Første arrangement er 7. oktober kl. 18-21, hvor der bl.a. er smage fra Afghanistan og foreningen African Village på menuen, underholdning fra Mellemøsten og uddeling af integrationsprisen 2021. 

Tilmelding  

Læs mere om de enkelte aftener og find tilmelding på: https://telefonfabrikken.dk/verdens-folkekoekken/ og på facebookbegivenheden som an findes via. Gladsaxe.dk/lovesculture