Billede af diverse filmplakater fra Bibliografens sommerprogram
Billede af diverse filmplakater fra Bibliografens sommerprogram

Sommeren i Bibliografen

Se film, lav film og nyd sommerlivet i Bibliografen.

Der er masser af gode film hele sommeren i Bibliografen. Harrison med hat, Tom Cruise på endnu en umulig mission, hygge med Pixar og pink for alle pengene med Barbie. Oppenheimer stikker også næsen forbi, og så er der film for de mindste i sommerferien. Som en cinematisk rosin i en kreativ pølseende er det også muligt for teenagere selv at lave film i Bibliografens FilmCamp.

Indiana Jones, Mission Impossible, Barbie og de andre.

Bibliografen skruer op for action-knappen allerede i slutningen af juni, når Harrison Ford finder hat og pisk frem for sandsynligvis sidste gang i ’Indiana Jones and the Dial of Destiny’. Han er oppe imod en skurkagtig Mads Mikkelsen, så det er på med klaphatten og nationalfarverne, når turen går til Bibliografens mørke.

Tom Cruise vender også tilbage og kaster sig ud fra et bjerg på en motorcykel i ’Mission Impossible: Dead Reckoning part 1’, og ugen efter skal opfinderen af atombomben battle med en verdensberømt dukke, når Christopher Nolans historiske drama ’Oppenheimer’ har premiere samme dag som den meget lyserøde ’Barbie’. Sidstnævnte med Margot Robbie som alles yndlingsdukke og Ryan Gosling som Ken.

Se det fulde program på Bibliografens hjemmeside.

Film for børn og barnlige sjæle

Fra mandag 3. juli kan du tage helt små børn med til Sommerferiefilm i Bibliografen på alle hverdage fra 10.30. En halv time med hyggelige kortfilm – helt gratis. Giv dine børn deres allerførste tur i Bibliografens sale i helt trygge rammer.

Der er flere store børnefilm på det regulære biografprogram. Pixar er tilbage med den festlige ’Elementært’, og der er også masser af animeret eventyrlighed i ’Rosa – Det Vilde Søuhyre’ og ’Storken Richard og Den Mystiske Juvel’.

Unge laver film i Bibliografen

Hvis du er teenager og er ved at sprænges af ren filmisk kreativitet, er det nok Bibliografens FilmCamp, der er sagen for dig. En hel uge med hygge, manuskriptskrivning, filmoptagelse og klipning. Der bliver selvfølgelig også tid til en tur i biografen. Læs mere her på hjemmesiden.