Billede fra filmen Inderst Inde 2

Sommerferie i Bibliografen

Der er masser af film og aktiviteter for børn i Bibliografen sommeren over.

Bibliografen summer af sommersjov fra nu af og til skolen starter igen. Du kan opleve årets bedste børnefilm i biografsalene eller være kreativ, hygge eller slappe af i biblioteket, når du og din familie inviteres til børnehygge hver torsdag.

Masser af sommeraktiviteter

Du kan blandt andet tage rollingerne under armen og invitere dem til Minions-workshop, lave din egen EM-trøje, lave fine venskabsarmbånd, få læst historier højt og meget mere. Børnebiblioteket inviterer til en ny aktivitet hver torsdag – hele sommeren igennem. Se bare her:

 4. juli: Minions – lav dit eget bogmærke og perleplader

11. juli: Lav din egen EM fodboldtrøje

18. juli: Venskabsarmbånd

25. juli: Lav din egen drømmefanger

1. august: Lav din egen Vitello-notesbog og skoleskema.

8. august: Tegn med spiontuscher og hyg med spionkonkurrence

Masser af gode børnefilm

Der er blandt andet nye følelser i teenageren Rileys hoved i årets HELT store børnefilm – Pixars ’Inderst Inde 2’. Men Glæde, Vrede, Triste og de andre følelser er ikke de eneste elskede animationsfigurer, der vender tilbage i år. Det gør den elskelige anti-skurk Gru og hans FJOLLEDE Minions også i ’Grusomme Mig 4’. Du kan også opleve ’Ræv og Hare Redder Skoven’ og farverig magi i ’Harald og den Magiske Blyant’.

Se programmet for sommerens film på Bibliografens hjemmeside.

Sommerferiefilm for de mindste

Den første tur i biografen skal være noget særligt, så også i år viser Bibliografen Bagsværd de bedste kortfilm for de 3 - 6-årige og deres voksne i sommerferien. Som altid består programmet af cirka 30 minutter med de bedste kortfilm - og det er helt gratis. Se programmet for Sommerferiefilm og læs mere via Bibliografens hjemmeside.

Vi ses i Bibliografen – hele sommeren!