Tag biblioteket med på ferie

07.06.18
Var din bog så spændende, at du blev færdig på feriens anden dag? Regner det i Sydspanien og er alle filmene på TV synkroniseret? Ikke noget problem. Du kan tage biblioteket med i lommen, når du er på ferie.

Mango Languages
Lær sprog fra hele verden.
Hvordan siger du tak på Thai? Eller bestiller snegle og hvidvin på en restaurant i Frankrig? Vælg mellem mere end 70 sprogkurser og tag dem med på ferie på din mobil eller tablet.

Hvordan? Første gang skal du lave en profil via din computer. Du går på gladsaxe.dk/bibliotek - Netmedier - og finder Mango.
Du logger på med cpr-nummer og bibliotekskode og opretter en profil hos Mango. Efterfølgende kan du evt. hente Mango Languages appen i App store eller på Google Play.

Filmstriben
Film til hængekøjen og sommerhuset. Spillefilm, dokumentarfilm, børnefilm, korte film, lange film. Masser af film! Filmstriben er bibliotekernes streamingtjeneste fyldt med kvalitetsfilm fra hele verden. Bemærk, at du skal være i Danmark for at kunne bruge Filmstriben. Så tjenesten er perfekt til sommerhuset eller regvejrsferien på Bornholm.

Hvordan? filmstriben.dk - log på med cpr-nummer og biblioteks-kode.

RBdigital
Hylden med tidsskrifter der kan være i din taske. RBdigital giver adgang til mere end 300 spritnye og lækre engelsk- sprogede e-magasiner. Du skal være online mens magasinerne hentes, men efterfølgende kan de læses offline. Du kan hente og læse så mange du har lyst til.

Hvordan? Første gang skal du oprette en profil via din computer. Du går på gladsaxe.dk/bibliotek - Netmedier - og finder RBdigital.

Du logger på med cpr-nummer og bibliotekskode og opretter en profil hos RBdigital. Derefter kan du hente appen i App store eller på Google Play.

eKurser.nu
Lær gode rejsetips til ferien

Hvordan finder du den billigste flyrejse? Hvordan bestiller du det blå sygesikringsbevis? Hvordan finder du trådløst internet på din rejse? eKurser.nu har flere kurser målrettet rejser. Se om der er et kursus, du kan bruge.

Hvordan? Gå på gladsaxe.dk/ bibliotek - Netmedier - e-Kurser.

eReolen, E-bøger og netlydbøger
Lydbøger til køreturen gennem Europa eller hængekøjen?

Rejseguides som Lonely Planet og Vide Verden? eReolen har det du skal bruge til ferien. E-bøger og netlydbøger kan hentes til offline brug. eReolen har tre tjenester:

• eReolenGo (ereolengo.dk) - målrettet børnene

• eReolen Global (ereolenglobal.overdrive.com/) med engelske e-bøger og netlydbøger

• eReolen (ereolen.dk) med danske voksen- og børnebøger.

Hvordan? Via computer logger du på med cpr-nummer og bibliotekskode. Til eReolen og eReolen Global er der en app. Læs mere på deres sider om hvordan de fungerer

Materialer