Velkommen i BIBLIOTEK+

23.04.21
Nu er det nye fælles mødested BIBLIOTEK+ i Høje Gladsaxe åbnet.

BIBLIOTEK+ er hele Gladsaxes kulturelle og sociale mødested. Her er bibliotek, sociale aktiviteter, sundhedstilbud, foreninger, klubber og ildsjæle samlet under samme tag. Her kan du møde din nabo, borgere fra resten af kommunen, engagerede foreninger og ildsjæle, lokalbetjenten og forskellige kommunale medarbejdere.

Læs mere om, hvem du kan møde i huset via dette link 

Du kan i den første tid gå på opdagelse blandt de mange hylder fyldt med inspirerende litteratur, aflevere og låne bøger. Du er også velkommen til at slå dig ned med dagens avis og en kop kaffe eller til at mødes med dine venner over et brætspil. For skoleelever og studerende er der to studierum til rådighed, ligesom du er velkommen til at komme forbi og bruge husets computere og printere.

Husk coronapas og ID

Da BIBLIOTEK+ åbner på et tidspunkt, hvor Corona endnu ikke har sluppet sit tag i Danmark, er åbningsfesten udskudt, og du skal følge en række retningslinjer for at få adgang: Du skal fremvise et gyldigt coronapas digitalt eller på print samt ID og sørge for at bære mundbind og holde afstand til de andre besøgende. Samtidig holder husets personale øje med, at der ikke kommer for mange besøgende i huset på samme tid.

Læs mere om retningslinjerne 

Flere aktiviteter i takt med genåbningen

Efterhånden som genåbningen skrider frem, bliver der åbnet op for flere og flere aktiviteter i BIBLIOTEK+:

- Fra torsdag d. 6. maj kan borgere hver torsdag komme til Sundt Liv Vejledning og en snak om sundhed, vejning og måling af blodtryk.

- Fra fredag d. 21. maj bliver huset åbnet for arrangementer, og for de mange forskellige foreninger og klubber, som længe har set frem til at bruge BIBLIOTEK+'s faciliteter, som de selv har været med til at sætte deres præg på.

Plads til de gode idéer

I takt med at restriktionerne tillader det, bliver der åbnet op for, at brugerne selv kan være med til at stable nye aktiviteter og arrangementer på benene i huset, som er indrettet fleksibelt, så det kan tilpasses brugen. Her er både plads til fællesspisning, børneteater, foredrag, foreningsaktiviteter og temaaftner, hvor man kan mødes på tværs af alder, baggrund og interesser – og der er altid plads til de gode idéer.

Kom forbi og hør om mulighederne

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge BIBLIOTEK+? Så er du meget velkommen til at kigge forbi huset og få en snak med medarbejderne, som gerne viser dig rundt og fortæller om de mange muligheder.

Læs mere om BIBLIOTEK+ via dette link 

 

Borgmester og udvalgsformand byder velkommen

Vi ville allerhelst vise jer huset til en stor åbningsfest, men det må vente til det bliver muligt. I stedet byder borgmester Trine Græse og udvalgsformand Katrine Skov fra Gladsaxe Kommune velkommen i denne video og fortæller om det nye, særlige hus - med et kig rundt i de flotte, indbydende lokaler.